- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Каде може да најдам заштита за HTC HERO? Ова како гума што е..
Неможеш да знаеш додека не го видиш/расчепкаш ... сликата не е од телефонот така да неможе да погодимеhttp://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=/JbjK+gyP+Y=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/RHArnrDLOz0zUJaAH3 dsSQn3IXHjIsGpNF1wBi3DFJ8vvZCc/Q5qaFb4 QU49YLM=
ми го нудат овај телефон за замена само шо телефон ќе е, дали може да биде некоја копија? и цената му е ниска или во турција се многу евтини?
а како се распознава оригинал од копија? различен ке биде и во маската?Неможеш да знаеш додека не го видиш/расчепкаш ... сликата не е од телефонот така да неможе да погодиме
Ај маската може и да те излаже, ама расчепкај го софтверот и се ќе ти стане јасно ... ако не си упатен во телефониве до толку тогаш земи си некој со тебе што се разбираа како се распознава оригинал од копија? различен ке биде и во маската?
Па и не се разбирам многу во тие телефони, ако сакаш малку да ми објасниш на што да обрнам внимание можи ќе се снајдам некако?Ај маската може и да те излаже, ама расчепкај го софтверот и се ќе ти стане јасно ... ако не си упатен во телефониве до толку тогаш земи си некој со тебе што се разбира
До екранот е да, скап е екранот не верувам дека ќе сакаш да го сменишисклучи го па уклучи го, на н96 мана им е спора работа ако се уклучува повеќе од 1 минута нечини да знаеш, отвори ја камерата види дали има голема резолуција ако е 640х480 значи е кинески и има вга камера, провери тоа се некој општи работи. види дали има вифи и тн.
е сеа јас имам еден проблем, имам самсунг д900и, на екранот имам како мртви пиксели т.е. црни точки, дали е тоа вирус или е до екранчето и може ли да ми каже некој колку би коштало да се смени екранче на д900и. поздрав
*#7370#Имам проблем со Нокиа н95 8 гб. Седев на нет преку wireless и ми влезе вирус најверојатно Ми се отвори прозорче како за симињање го изгасив(прозорчето) пак ми се отвори и ми се појави бел екран се блокираше моб . Го рестартирав се најнормално си се уклучи али немам wireless. На позадина ја нема иконата, а кога одам преку Tool/Wlan ми вика Систем ерор... Како да го направам ?