Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Апликации игри било шо за самсунг 5620 монте? Кај може да се симнат?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ај малце помош нека ми го пише некој бројот што е за од пост пејт да префрлам на број на при пејд кредит како беше нека ми пише на профил кој знае за Т-Мобајл е

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имам Т-Мобиле Пулс Мини, и се си работи добро, но сега сакам да ставам една песна од компијутер на него и не можев. А пред месец дена ставив цел албум и не преавеше проблеми.. Значит кога го поврзвам со кабелчето на телефонот ми се тојавува „Torn off USB Storage„ и стискам на тоа и ми излагаат два избори „Turn off“ или „Cancel“ Ако стегнам на „Cancel“ си се врака назат и нема никаква разлика, телефонов не се поврзвит со компијутеров, а ако стегнам на „Turn off“ се исклучува и пак се уклучува и пак се појавува истиот проблем.. Некој помош како да го средам ова?
Некој?

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Имам LG GT540 и на него ставив Pattern каде што мора да поврзеш неколку топчиња за да го отклучиш. Другарите мои го утнаа неколку пати и сега почна да бара google account, а мене не ми текнува како ми беше accountot и неможам да си влезам во мобилниот. Помош ?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Дечки , дали би можел некаде да најдам маска за S302 ама еве на пример оваа сината, и колку би коштало тоа, воопшто ако има останати за овај телефон...

позз:smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дечки , дали би можел некаде да најдам маска за S302 ама еве на пример оваа сината, и колку би коштало тоа, воопшто ако има останати за овај телефон...

позз:smir:
Останати? а кога имало :) да ти кажам немам видено маски за телефонов, можеби и има ама тешко да се најде или па од некој растурен/расипан

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Останати? а кога имало :) да ти кажам немам видено маски за телефонов, можеби и има ама тешко да се најде или па од некој растурен/расипан
ај да му ебам, си реков ќе го тјунирам олд тајмеров и него ќе си го користев плус, ама не ми чини маската, братми со шестар си потпишваше имиња....:tapp:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Имам LG GT540 и на него ставив Pattern каде што мора да поврзеш неколку топчиња за да го отклучиш. Другарите мои го утнаа неколку пати и сега почна да бара google account, а мене не ми текнува како ми беше accountot и неможам да си влезам во мобилниот. Помош ?
флешување? :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ај да му ебам, си реков ќе го тјунирам олд тајмеров и него ќе си го користев плус, ама не ми чини маската, братми со шестар си потпишваше имиња....:tapp:
Не е толку стар колку што нема маски за него, пример за Nokia 3310/8310... сеуште ќе најдеш маски :)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Станува збор за проблем на една колешка, има Нокиа Н97 и еве веќе неколку дена кога и стигнуваат пораките името на праќачот не го покажува како контакт од именикот туку како обичен број.

Што е проблемот?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Зедов Вип припејд картичка и сакам да го активирам интернетот, ми праќаа порака со подесувања инсталирам све и нејќе интернетот Error: Server not responding
инаку телефонот е Самсунг D900 подржуе GPRS ..

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.554
Поени од реакции
4.483
Ќе може некој да ми даде поопширни детали во врска со HTC Desire HD? По можност тој што ќе ми објасни да има искуство со телефонот :)
благодариме однапред

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Каде во Скопје има да се купат гумичките за SonyEricsson Walkman слушалки. И нормално по која цена

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Каде во Скопје има да се купат гумичките за SonyEricsson Walkman слушалки. И нормално по која цена

И јас пред неколку месеци барав гумички нигде не можев да најдам, после си купив такви слушалки пазарски за 100 денари, и си ги тргнав гумичките, а можеш да побараш од мобилари или тезги на пазар ако имаат некои расипани да ти продадат за 20-30 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom