Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Апликации игри било шо за самсунг 5620 монте? Кај може да се симнат?

ај малце помош нека ми го пише некој бројот што е за од пост пејт да префрлам на број на при пејд кредит како беше нека ми пише на профил кој знае за Т-Мобајл е

Имам Т-Мобиле Пулс Мини, и се си работи добро, но сега сакам да ставам една песна од компијутер на него и не можев. А пред месец дена ставив цел албум и не преавеше проблеми.. Значит кога го поврзвам со кабелчето на телефонот ми се тојавува „Torn off USB Storage„ и стискам на тоа и ми излагаат два избори „Turn off“ или „Cancel“ Ако стегнам на „Cancel“ си се врака назат и нема никаква разлика, телефонов не се поврзвит со компијутеров, а ако стегнам на „Turn off“ се исклучува и пак се уклучува и пак се појавува истиот проблем.. Некој помош како да го средам ова?

Некој?

Имам LG GT540 и на него ставив Pattern каде што мора да поврзеш неколку топчиња за да го отклучиш. Другарите мои го утнаа неколку пати и сега почна да бара google account, а мене не ми текнува како ми беше accountot и неможам да си влезам во мобилниот. Помош ?

Дечки , дали би можел некаде да најдам маска за S302 ама еве на пример оваа сината, и колку би коштало тоа, воопшто ако има останати за овај телефон...

sony-ericsson-s302-snapshot-phone.jpg

позз:smir:

Дечки , дали би можел некаде да најдам маска за S302 ама еве на пример оваа сината, и колку би коштало тоа, воопшто ако има останати за овај телефон...

sony-ericsson-s302-snapshot-phone.jpg

позз:smir:

Останати? а кога имало :) да ти кажам немам видено маски за телефонов, можеби и има ама тешко да се најде или па од некој растурен/расипан

Останати? а кога имало :) да ти кажам немам видено маски за телефонов, можеби и има ама тешко да се најде или па од некој растурен/расипан

ај да му ебам, си реков ќе го тјунирам олд тајмеров и него ќе си го користев плус, ама не ми чини маската, братми со шестар си потпишваше имиња....:tapp:

Имам LG GT540 и на него ставив Pattern каде што мора да поврзеш неколку топчиња за да го отклучиш. Другарите мои го утнаа неколку пати и сега почна да бара google account, а мене не ми текнува како ми беше accountot и неможам да си влезам во мобилниот. Помош ?

флешување? :)

ај да му ебам, си реков ќе го тјунирам олд тајмеров и него ќе си го користев плус, ама не ми чини маската, братми со шестар си потпишваше имиња....:tapp:

Не е толку стар колку што нема маски за него, пример за Nokia 3310/8310... сеуште ќе најдеш маски :)

Станува збор за проблем на една колешка, има Нокиа Н97 и еве веќе неколку дена кога и стигнуваат пораките името на праќачот не го покажува како контакт од именикот туку како обичен број.

Што е проблемот?

Зедов Вип припејд картичка и сакам да го активирам интернетот, ми праќаа порака со подесувања инсталирам све и нејќе интернетот Error: Server not responding
инаку телефонот е Самсунг D900 подржуе GPRS ..

Ќе може некој да ми даде поопширни детали во врска со HTC Desire HD? По можност тој што ќе ми објасни да има искуство со телефонот :)
благодариме однапред

Каде во Скопје има да се купат гумичките за SonyEricsson Walkman слушалки. И нормално по која цена

sony-ericsson-w660i-headphones-2.jpg

Каде во Скопје има да се купат гумичките за SonyEricsson Walkman слушалки. И нормално по која цена

sony-ericsson-w660i-headphones-2.jpg

И јас пред неколку месеци барав гумички нигде не можев да најдам, после си купив такви слушалки пазарски за 100 денари, и си ги тргнав гумичките, а можеш да побараш од мобилари или тезги на пазар ако имаат некои расипани да ти продадат за 20-30 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom