Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Имам самсунг сгх-е590 и таа икона што е за интернет како може да ја тргна ме буни направив сметка милиона од тоаа ... знае ли некој ?

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
најди кај имаш опција со дисејбл ГПРС и ке ја нема иконата, ке нема ни интернет...

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Кај е таа опција на сликата е Г иконата кај мене е Е за интернет ? како да направам дисејбал ?

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
#3615.. некој да ми помогне во изборов.. ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Некој да ми помогне во избор на телефон..

Samsung S8000

или

Sony Ericsson X10 mini.. !!!
#3615.. некој да ми помогне во изборов.. ?
Не ме зезај со икс10ката ептен е мала ... тоа за некое девојче мало со мали рачиња :pos2:

од овие два стопати поубав и подобар е 8000-ката иако нема ос :P за разлика од минито што има андроид

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Кај е таа опција на сликата е Г иконата кај мене е Е за интернет ? како да направам дисејбал ?
не го знам телефонот т.е. менито на памет, ама бараш кај пишува GPRS и му кликаш дисејбл... во принцип некаде кај конекшнс или нетворкинг или така нешто...

П

Паган-др

Гостин
Имам неколку прашања во врска со Нокиа 5630:

-од прилика колку време држи батеријата?
-како да ја активирам апликацијата ovi maps? Ја имам во телефонот, ама кога ќе ја уклучам ми дава "No satellite located"
-како да го поврзам телефонот со компјутер и да црпам интернет од компјутерот?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Како по ѓаволите да додадам број во мојот круг? Вртам на 070 122, глупата машина ми вика да го внесам бројот во следниот формат: 3897x111111, тоа и го правам, и ми вели дека во погрешен формат е напишан бројот.

Еdit: Bah, не е важно, средив.

V

Viktor g

Гостин
повеќе едно прашање значи си купив блутут усб без софтвер е сега од ком можам да пратам на тел но не и обратно затоа што тел не ми го пронаоѓа ком

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
направи му анхајд... да не биде сокриен блутутот од компјутерот... немал софвер ама виндовсот има свој софтвер за тоа и при првото уклучување се инсталирал... пронајди каде ти е инсталиран, или уклучи го усб блутутот и доле десно кликни на иконата што ке ти се појави, до саатот, и мора да има некаде сетингс... пронајди каде и направи го да не биде скриен т.е. да биде јавен односно видлив за сите......

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
aj ako znae nekoj neka kaze dali ima negde na net da se najde od one parametri za podesuvanje na internet??

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Каде во Скопје можам да најдам ова чудото што е постирано на сликава????

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
си пробал во логинг? и ако го немаат, ке го направат за брзо време т.е. за пола саат-саат...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
си пробал во логинг? и ако го немаат, ке го направат за брзо време т.е. за пола саат-саат...

Не сум прашал уште никаде надвор.Викам некој од дечките тука што работат по мобилари да не имаат нешто на лагер.Па ако никој не се јави ке поминам и натаму ке прашам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom