Околу 100-130 евраНекој да не знај случајно шо пари оди Нокиа Е71 на старо?
за да се декодира, па дури и секој сервис не ни може. Малце е скапа опремата за некој да си ја дозволи, кај мене е 300 денари декодирањето.
а телевизија, сеуште не сме доволно напредни за да можеме да си го удоволиме тоа.
Повели овде.Некој да ми даде да симанм темиња за телефонот Sonny Ericsson S312 на пример да биде нешто како Холандија, во знак на Холандија, или на знакот тоа за светското South Africa.. thх..
Може да ти е до антената мада мала е веројатноста, највеќе им страда вифи чипот а за него нема јунакИмам проблем со вифито на ајфон 2г дали овај дел може да ми го поправи проблемот
http://cgi.ebay.com/New-Antenna-Flex-Ribbon-WIFI-Signal-Flex-fr-iPhone-2G-/270598916870?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3f00f3cb06#ht_3027wt_911
?
И колку би чинело да го намести некој?
А онај делон за што е? Некогаш вифи фаќам се конекирам и се исклучува.Може да ти е до антената мада мала е веројатноста, највеќе им страда вифи чипот а за него нема јунак
Мењаш вифи чип ?Ако ти е ослабен вифи сигналот тогаш може да е до антената или коаксиалните кабли, доколку некогаш фаќаш некогаш не макар и да си на пола метро од рутер тогаш како што кажа торте - вифи чип, но тука ќе ја побијам неговата теорија за јунакот. Слободно намини...