Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знај случајно шо пари оди Нокиа Е71 на старо?

Знае ли некој како може да се гледа телевизија на ред бул мобиле цело време ми вика дека нема тв сигнал.И може ли од дома да се одкодира или мора сервис.

за да се декодира, па дури и секој сервис не ни може. Малце е скапа опремата за некој да си ја дозволи, кај мене е 300 денари декодирањето.

а телевизија, сеуште не сме доволно напредни за да можеме да си го удоволиме тоа.

Некој да ми даде да симанм темиња за телефонот Sonny Ericsson S312 на пример да биде нешто како Холандија, во знак на Холандија, или на знакот тоа за светското South Africa.. thх..

за да се декодира, па дури и секој сервис не ни може. Малце е скапа опремата за некој да си ја дозволи, кај мене е 300 денари декодирањето.

а телевизија, сеуште не сме доволно напредни за да можеме да си го удоволиме тоа.

Па зошто има антена за ТВ а не прима аналоген тв сигнал

Некој да ми даде да симанм темиња за телефонот Sonny Ericsson S312 на пример да биде нешто како Холандија, во знак на Холандија, или на знакот тоа за светското South Africa.. thх..

Повели овде.

Да не му се наоѓаат на некој УСБ драјвери за Sagem My750x?

Ај некој ако може повеќе инфо да ми каже околу LG GT540 Swift...дали е добар, не е, има нешто што му фали???:pipi:

--- надополнето ---

LG GT540 Optimus не Swift:smir:

Имам проблем со вифито на ајфон 2г дали овај дел може да ми го поправи проблемот

http://cgi.ebay.com/New-Antenna-Fle...Accessories&hash=item3f00f3cb06#ht_3027wt_911

?

И колку би чинело да го намести некој?

Може да ти е до антената мада мала е веројатноста, највеќе им страда вифи чипот а за него нема јунак

Може да ти е до антената мада мала е веројатноста, највеќе им страда вифи чипот а за него нема јунак

А онај делон за што е? Некогаш вифи фаќам се конекирам и се исклучува.

Ако ти е ослабен вифи сигналот тогаш може да е до антената или коаксиалните кабли, доколку некогаш фаќаш некогаш не макар и да си на пола метро од рутер тогаш како што кажа торте - вифи чип, но тука ќе ја побијам неговата теорија за јунакот. Слободно намини...

Ако ти е ослабен вифи сигналот тогаш може да е до антената или коаксиалните кабли, доколку некогаш фаќаш некогаш не макар и да си на пола метро од рутер тогаш како што кажа торте - вифи чип, но тука ќе ја побијам неговата теорија за јунакот. Слободно намини...

Мењаш вифи чип ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom