Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
пријавен ти е во конекции како usb mass storage - и ти бара мемориска за да најде диск, прочепкај низ менито пронајди конекции и одбери писи конективити или пакстај си мемориска картичка и во овој мод најбрзо, наједноставно и најлесно ќе правиш трансфер на податоци.
A, што немам мемориска?
Тоа е некој проблем?
И Виста имам,да не е и до тоа?
п.с.Се извинувам што пишувам од овој профил.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па затоа ти вели

инсерт диск

В

Вори

Гостин
Е сега..
Ќе земам мемориска утре,ќе ја ставам,и после ќе ме прима нормално?

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Unable to set as ringing tone. File size exceeds 300kB"
wtf! Се работи за нокиа е 71 кога ке пробам да сетирам рингтон поголем од 300 кб ми го јавува горенаведеното...:jaj: Помооооооош:nesum:
УПДЕЈТ :nesum::nesum::nesum: решење некое:jaj:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
нема да му помогне апдејт, едно брдо телефони вакви поминале!
брендиран му е и тоа или Vodafone или Roger :) hihi, синоча дебрендирав н95-8гб баш поради оваа причина и уште мн други ситници...
е сега тука имаме еден проблем, последната верзија кај е71 е 400.xxx мислам, ако ти е таа 900 денари ќе те чини дебрендирање, доколку ти е 300.ххх или пониска - 600 денари.

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
Прашав пред некое време дали има некој шо можи да замени дисплеј за Htc touch, немаше одговор, сеа кога веќе се нафатив сам да најдам од негде дисплеј, ми треба мала помош дали дисплејот за HTC touch одговара за HTC touch P3452 (вака стои напишано на мојот HTC) и дали има нешто разлика.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Имам Сони Ериксон в595 незнам како да го активирам walk mate??

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Тоа се става како позадина, и ти ги брои чекорите, Options - Wallpaper
Да не си грешка? Кога одам Wallpaper ми излегува од каде сакам да поставам слика за позадина. Има 2 опции: 1) Од камерата и 2) слики кои ми се префрлени преку усб од комп. ?

Е

експерт

Гостин
Да не си грешка? Кога одам Wallpaper ми излегува од каде сакам да поставам слика за позадина. Има 2 опции: 1) Од камерата и 2) слики кои ми се префрлени преку усб од комп. ?
ne. odi kaj aplikacijata i ne select tuku options i wal

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
ne. odi kaj aplikacijata i ne select tuku options i wal
Значи Menu > Organizer > Applications > Walk Mate му давам options и има 3 опции. 1) Permissions (Дозвола за користење на некое друго лице), 2) Internet Settings (Си бираш мрежа ТМ ГПРС ВАП, ТМ МК ММС...), 3) Information ( Пишува која верзија, јава...) Ги има додадени и Move to folder, Move to m. card, Delete, Screen Size ама тие не се уклучуват, ми пишува дека неможам да ги менувам овие работи?

Е

експерт

Гостин
Значи Menu > Organizer > Applications > Walk Mate му давам options и има 3 опции. 1) Permissions (Дозвола за користење на некое друго лице), 2) Internet Settings (Си бираш мрежа ТМ ГПРС ВАП, ТМ МК ММС...), 3) Information ( Пишува која верзија, јава...) Ги има додадени и Move to folder, Move to m. card, Delete, Screen Size ама тие не се уклучуват, ми пишува дека неможам да ги менувам овие работи?
mojot c510 poddrzuva aplikacii na wallpaper. kaj mene pod internet settings ima wallpaper. programata veke bese vo telefonot ili ti ja instalira?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
mojot c510 poddrzuva aplikacii na wallpaper. kaj mene pod internet settings ima wallpaper. programata veke bese vo telefonot ili ti ja instalira?
Програмата ми е ставена откако го купив моб, значи не е од мене инсталирана, ја имат сите. Сега случајно побарав на интернет и повеќе корисници се жалат оти не можат да ја вклучат апликацијата. На официалната веб страна ова го пишува што уште повеќе ме збунува!?

Kajgana Shop

На врв Bottom