- Член од
- 23 ноември 2008
- Мислења
- 302
- Поени од реакции
- 10
Фала мнПовели ТУКА
Фала мнПовели ТУКА
Mozas,ama samo so telefonite " Omnia i I - Phone " zz.Дали има некоја опција некако да префрлам броевите од еден телефон на друг. мислам цел именик.. преку usb или нешто др.
Зависи што телефон имаш.Дали има некоја опција некако да префрлам броевите од еден телефон на друг. мислам цел именик.. преку usb или нешто др.
Од Сони ериксон на нокиа Xpress Music. Ке пробам ке видам преку PC SUITE ако не биде ке мора ...copy to sim/copy to phoneЗависи што телефон имаш.
Земи префрли го сите броеви на сим картичката и потоа повторно префрли си ги на телефонот, најлесен начин.
Пиши што телефон имаш.
(Ако имаш нокиа, може преку Pc suite.)
Најверојатно не. А кај ти беа фајловите? Ако ти биле во меморијата на телефонот опростисе од сликите и музиката. А ако ти биле на мемориска, можеби мемориската изгубила контакт со телефонот, а фајловите си стојат сеуште во неа.Имам Nokia 6300...и пред некој ден ми падна..сите слики музики фајлови со ми беа у телефонот ми се избришаа...и сеа ко како го купив нов...нишо нема на него...:nesum:
Дали може некако да ги вратам сите тие фајлови шо ми беа?
Би требало да го имаш оваDali moze nekoj da mi objasni kako se prefrlaat sliki,mp3 od kompjuter na telefon preku bluetooth adapter! Obratno znam, ali vaka ne...
Добро тоа да ... ама од пц на мобилен коа ќе префрлаш кај ти стигнуваат во мобилен ?Od telefon na kompjuter mozam da prenesam taka sto mi se zacuvuvaat vo C:\Documents and Settings\ivana\My Documents\Bluetooth\inbox
A telefonot mi e vodafone 533