Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некоја опција некако да префрлам броевите од еден телефон на друг. мислам цел именик.. преку usb или нешто др.

Дали има некоја опција некако да префрлам броевите од еден телефон на друг. мислам цел именик.. преку usb или нешто др.
Mozas,ama samo so telefonite " Omnia i I - Phone " zz.

дали има некој искуство со Sony PSP hacks, ми треба помош, ако знаете таков кажете.

Зависи што телефон имаш.
Земи префрли го сите броеви на сим картичката и потоа повторно префрли си ги на телефонот, најлесен начин.

Пиши што телефон имаш.
(Ако имаш нокиа, може преку Pc suite.)

Зависи што телефон имаш.
Земи префрли го сите броеви на сим картичката и потоа повторно префрли си ги на телефонот, најлесен начин.

Пиши што телефон имаш.
(Ако имаш нокиа, може преку Pc suite.)

Од Сони ериксон на нокиа Xpress Music. Ке пробам ке видам преку PC SUITE ако не биде ке мора ...copy to sim/copy to phone :tapp:

Најдов една програма ама можеш да префрлуваш само на телефони кои имаат симбиан.

Најлесен начин:
-Mark all contacts->Copy to sim card
Потоа ја ставаш картичката на нокиата и
-Mark all contacts->Copy to memory phone

Тоа се работи за 30 секунди, од тоа полесно здравје(радово).
:toe:

Имам Nokia 6300...и пред некој ден ми падна..сите слики музики фајлови со ми беа у телефонот ми се избришаа...и сеа ко како го купив нов...нишо нема на него...:nesum:

Дали може некако да ги вратам сите тие фајлови шо ми беа?:toe:

Имам Nokia 6300...и пред некој ден ми падна..сите слики музики фајлови со ми беа у телефонот ми се избришаа...и сеа ко како го купив нов...нишо нема на него...:nesum:

Дали може некако да ги вратам сите тие фајлови шо ми беа?:toe:

Најверојатно не. А кај ти беа фајловите? Ако ти биле во меморијата на телефонот опростисе од сликите и музиката. А ако ти биле на мемориска, можеби мемориската изгубила контакт со телефонот, а фајловите си стојат сеуште во неа.

Dali moze nekoj da mi objasni kako se prefrlaat sliki,mp3 od kompjuter na telefon preku bluetooth adapter! Obratno znam, ali vaka ne...

Dali moze nekoj da mi objasni kako se prefrlaat sliki,mp3 od kompjuter na telefon preku bluetooth adapter! Obratno znam, ali vaka ne...

Би требало да го имаш ова

Bs2.jpg

клик на кругот портокалов ќе те најде ... клик двапути на телефонот ќе ти се појават фолдерите од телефонот и ставај каде сакаш :helou:

da ama fintata e sto ne mi se pojavuvaat folderite...
A inace istoto toa go imam

Ај тогаш стави нешто и види кај ќе ти стигне ... бајдвеј што телефон имаш ?

Od telefon na kompjuter mozam da prenesam taka sto mi se zacuvuvaat vo C:\Documents and Settings\ivana\My Documents\Bluetooth\inbox
A telefonot mi e vodafone 533

Od telefon na kompjuter mozam da prenesam taka sto mi se zacuvuvaat vo C:\Documents and Settings\ivana\My Documents\Bluetooth\inbox
A telefonot mi e vodafone 533

Добро тоа да ... ама од пц на мобилен коа ќе префрлаш кај ти стигнуваат во мобилен ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom