Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
go znam programceto se vika animator go imam i nego go podesuvam avtomatski da startuva ama ni od nego fajde nema. ali jebiga pa sto moralo da mrda. poz do site

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Ajde malku pomos, :) na memoriskata karticka i staviv pasword koga ja kupiv (pred godina i pol) i sega go zaboraviv. Ako moze da mi kazete dali ima nekoj nacin da go smenam paswordot ili da go isklucam, oti ne ja prikazuva na drug telefon deka e stavena.
fala....

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
kakva programa treba da imam za da instaliram igri na samsung g 600?
Пробај со ова ...

The samsung G600 requires you to install the games on the phone only.
Here is what you should do:
1) After downloading the game, if it does not have a .jad, use the "jad maker" to create a .jad file for it. (Just search for "jad maker" on Google)
2) Using the USB cable or bluetooth, transfer both the .jar and .jad files to the phone's memory NOT to the memory card or the game WON't install
3) Just navigate to the .jad files on the phone and install option would be there (or just press OK after selecting the game)

или види ТУКА околу 12-14 пост има туториал ... па пиши дали работи

H

HITCH

Гостин
Дечки ми треба помош не можам да си уклучам ммс и нет на моб Sony Ericsson k 770i каде да најдам инфо за подесување? :pipi:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Дечки ми треба помош не можам да си уклучам ммс и нет на моб Sony Ericsson k 770i каде да најдам инфо за подесување? :pipi:
на страните на т-мобиле космофон ... иди таму побарај

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Mislam deka se prakase poraka na info centarot ili nekoj dr. broj, i posle samo ti vrakaat deka e aktivirana uslugata i treba da go resetiras mobilniot.
Ama pak prasaj vo germanos za sekoj slucaj... :salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Земав сони ериксон w595 на ново првото пунење го сотаив 24 часа, траеше бајаги батериајта го убив од користење буквално цело време пребацуев песни, вокмен радио... и денес ставам да се пуни прееска околу 3 го стаив и после саат време покажуеше батериајта дека еп олна 100 посто, го остаив уше малце и псоел цело време покажуеше 98 посто. Ако може некој совет шо да му рпаам сеа да го остаам да се ,,допуни,, или да го исклучам?

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
ednas go postaviv ova prasane nikoj ne mi odgovori. eve ke prasam pak: kupiv samsung g 600 so 5 mega pikselna kamera ama slikite izlegvaat nekako matni. imam i samsung e 250 so vga kamera mozi da se reci deka slikite se recisi isti. sto e problemot? nekoj poddesuvana ili sto?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
ednas go postaviv ova prasane nikoj ne mi odgovori. eve ke prasam pak: kupiv samsung g 600 so 5 mega pikselna kamera ama slikite izlegvaat nekako matni. imam i samsung e 250 so vga kamera mozi da se reci deka slikite se recisi isti. sto e problemot? nekoj poddesuvana ili sto?
Штракај во опшнс смени нешто ... ако не смени телефон ама не слмсунг

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Си го изгубив цд-то за самсунг програмата ... Имам самсунг д900и и сега не мозам да ставам ништо во него, ниту да извадам, поради немањето на таа програма ... И ако сака некој нека ми даде линк од кај можам да ја слегнам таа програма .Фала однапред.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Си го изгубив цд-то за самсунг програмата ... Имам самсунг д900и и сега не мозам да ставам ништо во него, ниту да извадам, поради немањето на таа програма ... И ако сака некој нека ми даде линк од кај можам да ја слегнам таа програма .Фала однапред.
Повели ТУКА

Kajgana Shop

На врв Bottom