- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
go znam programceto se vika animator go imam i nego go podesuvam avtomatski da startuva ama ni od nego fajde nema. ali jebiga pa sto moralo da mrda. poz do site
Пробај со ова ...kakva programa treba da imam za da instaliram igri na samsung g 600?
на страните на т-мобиле космофон ... иди таму побарајДечки ми треба помош не можам да си уклучам ммс и нет на моб Sony Ericsson k 770i каде да најдам инфо за подесување?
на кој оператор си ?Не можам да се снајдам :raz::zid:
Штракај во опшнс смени нешто ... ако не смени телефон ама не слмсунгednas go postaviv ova prasane nikoj ne mi odgovori. eve ke prasam pak: kupiv samsung g 600 so 5 mega pikselna kamera ama slikite izlegvaat nekako matni. imam i samsung e 250 so vga kamera mozi da se reci deka slikite se recisi isti. sto e problemot? nekoj poddesuvana ili sto?
Повели ТУКАСи го изгубив цд-то за самсунг програмата ... Имам самсунг д900и и сега не мозам да ставам ништо во него, ниту да извадам, поради немањето на таа програма ... И ако сака некој нека ми даде линк од кај можам да ја слегнам таа програма .Фала однапред.