Не е до таму дојдена работата...Го исчистив некни, вчера пак така ми направи..После пак го исчистив па сега не направи!!А само за информација, тој конторлер е сериозно оштетување или...ако не помине со чистење надворешно на конекторот на телефонот треба да се отвори и од внатре да се исчистат и да се истегнат контактите кои легнуваат од конекторот на плочата а воедно да се исчистат и контактите на плочата, ако неќе ни така тогаш треба да се смени конекторот, ако неќе ни со смене конектор тогаш е конторлер
Fala druze, sea ke go posetam.
ova izgleda ne raboti, ali ok fala.доста интересни работи ќе најдеш за сите сониерксони на http://iprotebe.cz
ај ко прво ќе се фатиме за најлесното, зошто да му направиш апдејт на софтверот кога не ни знаеш како прво што е тоа?кога ми стигаат слики или било што преку блутут, не ми се појавуваат нигде, а на другиот телефон вика дека се пратени, ама кај мене во телефон не можам нигде да ги најдам (ги нема во ниеден фолдер, ни во примени пораки-претходно стално така ми ги јавуваше). имам p1i. нешто е зезнато? меморијата не ми е преполна, имам уште многу место слободно, не знам што би можело да биде..
и друго, како може да направам update на софтвер, firmware, што и да е?
500 денари оригинален CA-53Некој да ми каже цена за дата кабел за Нокиа 7610???