Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Фала многу...А нема шанси да е нешто заебан конекторот?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако не помине со чистење надворешно на конекторот на телефонот треба да се отвори и од внатре да се исчистат и да се истегнат контактите кои легнуваат од конекторот на плочата а воедно да се исчистат и контактите на плочата, ако неќе ни така тогаш треба да се смени конекторот, ако неќе ни со смене конектор тогаш е конторлер :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
ако не помине со чистење надворешно на конекторот на телефонот треба да се отвори и од внатре да се исчистат и да се истегнат контактите кои легнуваат од конекторот на плочата а воедно да се исчистат и контактите на плочата, ако неќе ни така тогаш треба да се смени конекторот, ако неќе ни со смене конектор тогаш е конторлер :)
Не е до таму дојдена работата...Го исчистив некни, вчера пак така ми направи..После пак го исчистив па сега не направи!!А само за информација, тој конторлер е сериозно оштетување или...

Член од
21 јули 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
Па напиши дека тие ги знаеш !!!

Пробај www.getjar.com:toe:

Mnogu nesta imase ovde, pozdrav i fala mnogu :)

Fala druze, sea ke go posetam.

доста интересни работи ќе најдеш за сите сониерксони на http://iprotebe.cz
ova izgleda ne raboti, ali ok fala.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Nekrofilija сериозно оштетување е то контролерот??Скапо ефтино!!!!

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Од колку Gb мемориска картичка (M2) може да подржи Sony Ericsson М600 (без да успорува мобилниот) ?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
со 1 гига се успорува и тоа на 30% полна картичка.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
www.zedge.net
Регистирајте се и имате и теми слободни, а има и theme maker:smir:ЗАКОН СТРАНИЧКА

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
кога ми стигаат слики или било што преку блутут, не ми се појавуваат нигде, а на другиот телефон вика дека се пратени, ама кај мене во телефон не можам нигде да ги најдам (ги нема во ниеден фолдер, ни во примени пораки-претходно стално така ми ги јавуваше). имам p1i. нешто е зезнато? меморијата не ми е преполна, имам уште многу место слободно, не знам што би можело да биде..
и друго, како може да направам update на софтвер, firmware, што и да е? :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кога ми стигаат слики или било што преку блутут, не ми се појавуваат нигде, а на другиот телефон вика дека се пратени, ама кај мене во телефон не можам нигде да ги најдам (ги нема во ниеден фолдер, ни во примени пораки-претходно стално така ми ги јавуваше). имам p1i. нешто е зезнато? меморијата не ми е преполна, имам уште многу место слободно, не знам што би можело да биде..
и друго, како може да направам update на софтвер, firmware, што и да е? :)
ај ко прво ќе се фатиме за најлесното, зошто да му направиш апдејт на софтверот кога не ни знаеш како прво што е тоа?

сега решение за твојот проблем, во сетингс за пораки или контрол панел беше не ми текнува имаш опција каде да ти пристигнуваат примените фајлови :) ако во случај ти е тешко да го најдеш тоа - тогаш мавни му ресет на телефонот :) во контрол панел имаш рестор фактори сетингс нешто ау бла..бла.. :)

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Мобилниот ми стоеше во ладно(надворешни услови)едно 10 минути..После го зедов и пуштив музика и сам се исклучи па се вклучи!!Го чукнав малку пак се исклучи и се пушти!!Ја извадов батеријата и ја исчистив, и оние златнте ги дувнав па сега е се во ред!!Досега два три пати ми се има случено исто, и во проспектот пиши дека можи да нема убав спој меѓу батеријата и телефонот,да ја извадам, и пак да ја ставам(ми мати филм што се случува два три пати во 5месеци)!!Совет?Што ми предлагате??

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
има големи шанси од самото ладно да се направи корозија внатре во телефонот па да не дава понекогаш добар контакт, но сепак на прво место би ја сменил батеријата - најбезболно и најефтино е :) ако не успее така би ти препорачал ако незнаеш сам на сервис да го однесеш и да го исчистат со контакт спреј.

Член од
25 април 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Некој да ми каже цена за дата кабел за Нокиа 7610???

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Ајде Некро или кој било, УСБ кабел за Nokia 3110 Classic.

Kajgana Shop

На врв Bottom