Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Ke go zemam ama za prodavanje malku potesko,ke treba cel zivot da mi sedi doma.

Член од
28 мај 2006
Мислења
80
Поени од реакции
6
Ми треба полнач за Моторола V980.
Колку е и дали може да се најде?

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Бев заљубена пред некоја година во едно телефонче, се сетив на него и сакам да си го најдам. Но, се што знам за него е дека е Samsung:nesum: се убив барајки го на нет но премногу ги има не ми иде.. најдов нешто слично, па се надевав дека некој ке се сети за што станува збор.. изгледа приближно како овој само што надворешното прозорче е коцкасто за разлика од ова на сликава.. таков е мал женски го имаше низ градов во лилава боја најчесто.. anyone???????

Attachments

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Бев заљубена пред некоја година во едно телефонче, се сетив на него и сакам да си го најдам. Но, се што знам за него е дека е Samsung:nesum: се убив барајки го на нет но премногу ги има не ми иде.. најдов нешто слично, па се надевав дека некој ке се сети за што станува збор.. изгледа приближно како овој само што надворешното прозорче е коцкасто за разлика од ова на сликава.. таков е мал женски го имаше низ градов во лилава боја најчесто.. anyone???????
Ееее Дејана не е баш некој проблем ова :nenene:. Вака тој модел на Samsung е Е530. Поздрав и еве ти линк за да го видиш телефонот

http://www.gsmarena.com/samsung_e530-1129.php :nesum:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
епа ова што си го ставила на слика е Самсунг Е570

и е прилично нов модел од фешн серијата на самсунзи, додека ти тоа што го бараш е Е530

а има измеѓу модел Е500

http://www.gsmarena.com/samsung_e500-825.php
http://www.gsmarena.com/samsung_e530-1129.php
http://www.gsmarena.com/samsung_e570-1756.php

ако си заинтересирана - кажи, ќе те упатам каде да најдеш и за колку ќе најдеш. Првин види им ги спецификациите и види кој највеќе мерак ти прави. На прв поглед сите се со иста големина, сл. дизајн и функции.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Здравеј, да ве прашам има ли во Македонија да се купи:(и за колку?)
- blackberry pearl 8100
- Blackberry 8800

i Nekro дали може ако се донесе од Словенија да се декодира ???

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Здравеј, да ве прашам има ли во Македонија да се купи:(и за колку?)
- blackberry pearl 8100
- Blackberry 8800

i Nekro дали може ако се донесе од Словенија да се декодира ???
да не беше случајно кај мене во мобилара денеска? оти ми дојдоа едни приајтели на татко ми со вакви блекбери-а :)

иначе може, малце е скапо ама во секој случај мораш прво да ги донесеш за да ти кажам цена.

Вака на невидено ориентациони цени од последниот каталог ми се:

ако е преку пиес тул: до кај 30/35 евра по парче.
Ако е преку лог 65/70 евра по парче.
во секој случај за да се декодира преку логови мора да се види од кој провајдер е купено и на којамрежа е заклучено и кои кодови се заклучени.

Додека ова со опрема што ми е декодирање не е битно на која мрежа е заклучена кодот веднаш се внесува а телефонот има шанси да биде издекодиран уште истиот ден кога ке го оставиш на сервис.

Додека преку логови се чека до 14 дена.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
дали има некој самсунг е590 и на кој принцип го поврзува усб кабелчето кога нема дц и кога воопшто не го прифака компјутерот односто нема конекција.и ме интересира како можам да слезам игрички а телефонот да не ми ги става во погрешен фајл

Член од
8 ноември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
или усте по конкретно имам самсунг е590 и стварно не ми е јасно - дават усб кабел а не функционира. игри неможам да слезам да си вметнам во телефонот .да не има некој ваков телефон па да ми кажи со се случва.Велат дека немало софтвери усте за овие телефони -тогаш зошто му служи кабелот и зошто воопшто го продават телефонот.

Г

Гоццццце

Гостин
Постои ли телефон со над 2 звучника, како W550i? Сакам да го сменам, ама најважен ми е тонот кој ке го дава. Предложете нешто.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
да не беше случајно кај мене во мобилара денеска? оти ми дојдоа едни приајтели на татко ми со вакви блекбери-а :)

иначе може, малце е скапо ама во секој случај мораш прво да ги донесеш за да ти кажам цена.

Вака на невидено ориентациони цени од последниот каталог ми се:

ако е преку пиес тул: до кај 30/35 евра по парче.
Ако е преку лог 65/70 евра по парче.
во секој случај за да се декодира преку логови мора да се види од кој провајдер е купено и на којамрежа е заклучено и кои кодови се заклучени.

Додека ова со опрема што ми е декодирање не е битно на која мрежа е заклучена кодот веднаш се внесува а телефонот има шанси да биде издекодиран уште истиот ден кога ке го оставиш на сервис.

Додека преку логови се чека до 14 дена.
Не не, не сум бил. Иначе тој гаџет е од Si mobile Slovenia.
http://www.simobil.si/personal.aspx?nodeid=4279
ете линк да вииш цени...
Инаце со телефонот купуеш и сим со договор дека ќе го користиш 24месеци. Можеш да стаиш др картица...мислам

поз

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Постои ли телефон со над 2 звучника, како W550i? Сакам да го сменам, ама најважен ми е тонот кој ке го дава. Предложете нешто.
постои, пред еден месец имав со 4 звучника и сите 4ри вадеа различни звуци :) долните два беа високот тонци стерео годните беа ко басови и воедно многу поголеми. Но тоа беше ЦЕЦТ телефон.

а од обичните модели, како палмови/пда и од фирмиве кои прават мобилни телефони непознавам некој да направил со повеќе од два звучника. :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Не не, не сум бил. Иначе тој гаџет е од Si mobile Slovenia.
http://www.simobil.si/personal.aspx?nodeid=4279
ете линк да вииш цени...
Инаце со телефонот купуеш и сим со договор дека ќе го користиш 24месеци. Можеш да стаиш др картица...мислам

поз
а да поминеш кај мене ако си од ск и само да проверам нешто, таман да си ја испробам новата опрема :):wink:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Кај можам да најдам софтвер за sony ericsson w700 ?
Ако знае некој страна нека даде линк..

Kajgana Shop

На врв Bottom