Ееее Дејана не е баш некој проблем ова :nenene:. Вака тој модел на Samsung е Е530. Поздрав и еве ти линк за да го видиш телефонотБев заљубена пред некоја година во едно телефонче, се сетив на него и сакам да си го најдам. Но, се што знам за него е дека е Samsung:nesum: се убив барајки го на нет но премногу ги има не ми иде.. најдов нешто слично, па се надевав дека некој ке се сети за што станува збор.. изгледа приближно како овој само што надворешното прозорче е коцкасто за разлика од ова на сликава.. таков е мал женски го имаше низ градов во лилава боја најчесто.. anyone???????
да не беше случајно кај мене во мобилара денеска? оти ми дојдоа едни приајтели на татко ми со вакви блекбери-аЗдравеј, да ве прашам има ли во Македонија да се купии за колку?)
- blackberry pearl 8100
- Blackberry 8800
i Nekro дали може ако се донесе од Словенија да се декодира ???
Не не, не сум бил. Иначе тој гаџет е од Si mobile Slovenia.да не беше случајно кај мене во мобилара денеска? оти ми дојдоа едни приајтели на татко ми со вакви блекбери-а
иначе може, малце е скапо ама во секој случај мораш прво да ги донесеш за да ти кажам цена.
Вака на невидено ориентациони цени од последниот каталог ми се:
ако е преку пиес тул: до кај 30/35 евра по парче.
Ако е преку лог 65/70 евра по парче.
во секој случај за да се декодира преку логови мора да се види од кој провајдер е купено и на којамрежа е заклучено и кои кодови се заклучени.
Додека ова со опрема што ми е декодирање не е битно на која мрежа е заклучена кодот веднаш се внесува а телефонот има шанси да биде издекодиран уште истиот ден кога ке го оставиш на сервис.
Додека преку логови се чека до 14 дена.
постои, пред еден месец имав со 4 звучника и сите 4ри вадеа различни звуци долните два беа високот тонци стерео годните беа ко басови и воедно многу поголеми. Но тоа беше ЦЕЦТ телефон.Постои ли телефон со над 2 звучника, како W550i? Сакам да го сменам, ама најважен ми е тонот кој ке го дава. Предложете нешто.
а да поминеш кај мене ако си од ск и само да проверам нешто, таман да си ја испробам новата опрема :wink:Не не, не сум бил. Иначе тој гаџет е од Si mobile Slovenia.
http://www.simobil.si/personal.aspx?nodeid=4279
ете линк да вииш цени...
Инаце со телефонот купуеш и сим со договор дека ќе го користиш 24месеци. Можеш да стаиш др картица...мислам
поз
eве ти: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10437Кај можам да најдам софтвер за sony ericsson w700 ?
Ако знае некој страна нека даде линк..