Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
за S700 ти е? такви стикови моментално немам, бајаги скапи се. Последна цена колку што бев информиран 512ка околу 35 евра.

епа ти кажав ориентационо цена, ако си заинтересиран ќе се распрашам за поточно - ама разликата нема да биде нешто поголема од 5-6 евра + -

Проблемов ретард ми е малку али ај да си прашам. Другарка ми има w580 и ја има симс 2, што нејке да се прати нејќе, али нејќе ни преку компјутер да го отвори фолдерот со играта. Како да ја пребацам кај мене или знае ли барем некој кај да ја симнам или да ми ја прати...:kesa:

Проблемов ретард ми е малку али ај да си прашам. Другарка ми има w580 и ја има симс 2, што нејке да се прати нејќе, али нејќе ни преку компјутер да го отвори фолдерот со играта. Како да ја пребацам кај мене или знае ли барем некој кај да ја симнам или да ми ја прати...:kesa:
doi na msn ke ti ja pratam

ako не го чува инсталациониот фајл ништо :toe: неможеш да направиш, затоа што секоја игра како и апликација кога се инсталира многу работи одат и во други фолдери од системот на телефонот. На некој начин може да се пренесе играта од еден телефон на друг телефон преку некој си фајл менаџер еве на пример со фар менаџер или пак преку Линукс исто така може тоа да се направи ама премногу е сложен процесот додека да ги најдеш сите фајлови и да ги ископираш во дотичните фолдери.

Полесно е да побараш на нет :) еве гале влае се понуди :)

некро ми пратија Samsund Z400 само екранот му пукнан од натре... може ли да се направи и колко кошта???

немам моментално, многу редок модел е и не се работи кај нас многу многу... последна цена колку што гледам тука како што е евидентираное е 55 евра само дисплејот, 4200 денари со монтажа.
ако си заинтересиран би можел да ти порачам, ама би се чекало денови/недели.

Некро имам к750 (чисто нов) и сакам да го заменам за н70 (на старо). Отприлика колку треба да доплатам?

Вака сеа. И јас имам малце ретард проблем што би рекла доти4ната, ама се надевам на помош.
Ми дадоа пред некое време Нокиа 3220 со fun shell маска, односно вакво нешто:

Прашањето е дали некој знае како да го подесам ова чудо, односно да можам да го користам.

Фала однапред.:pipi:

haha? ти треба упатство за уптореба или нешто конкретно сакаш да знаеш за телефонот?

да почнеме, зеленото е за кревање на повик, црвеното е за спуштање на повик, одозгора има едно плаво дугме со свич знакче - ако го држиш подолго време се уклучува телефонот и исто ако го држиш додека е уклучен телефонот се исклучува. Ако го притиснеш еднаш додека е уклучен телефонот ке ти побара дали сакаш да го исклучиш или да смениш прфил.
Потоа за заклучување е стандард како кај нокиите скроз горното дугме десно за влегување во мени и во рок од 3 секунди * звезда треба да се притисне. :pos:

еве ти линк каде што имаш се што ти е потребно да знаеш за тој телефон: http://europe.nokia.com/A4144138

Не сНе се разбрале.
Прашувам како да го користам wave messaging, а не телефонот!:pos2:
Бај д веј, фала на ‘‘русокосиот‘‘ комплимент...:pipi:

Dajte be nesto za P800 (software, igri..........) sto bilo aj ne bidete pe*ri.

Не сНе се разбрале.
Прашувам како да го користам wave messaging, а не телефонот!:pos2:
Бај д веј, фала на ‘‘русокосиот‘‘ комплимент...:pipi:

Откако ќе ја монтираш маската оди во Applications > Collection > Cover Browser и избери ги апликациите што сакаш да ги инсталираш. Wave mesaging апликацијата се инсталира во Colection а motion-sensor игрите во Games.

За да напишеш вејв-порака: Menu > Applications > Colection > Select application и најди ја Wave message во листата и притисни Оpen.
Oткако ќе се вклучи избери Create mesasage и напиши порака до 15 букви/броеви и притисни Display и мавај како ненормален. Ако не се појавува мавај уште посилно.

Dajte be nesto za P800 (software, games..........) sto bilo aj ne bidete pe*ri.

Пиши го болдираното у гоогле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom