Татко му судел на синот

• Креатор на темата Креатор на темата Radical Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Во цела држава е така. Глава сечам ако има едно училиште во земјава каде што мајката/таткото не му предаваат на детето и една спортска лига каде што мајката/таткото не му судат на детето.
Како спортист јас сум веќе навикната да гледам вакви работи. Лично мене ме има дисквалификувано еден за да може ќерка му да победи.:toe:

Или мајка/татко каде што се тренери, или каде што доаѓаат секој ден на тренинг и случајно имаат повеќе пари и квази тренерите се продаваат за ручек и го форсираат детето чии родители го почастиле од колку она дете кое што стварно вреди. Па нормално е после дека ќе му ја убијат желбата на оној кој дошол само да игра и напредува....па не е ни чудно што толку високо котираме на спортски план во светот.

Каков преседан. КФМ направи таков пропуст, дозволувајќи таткото ДИКовски, да суди на синот ДИКовски кој игра во Торус. По статут, правилник или којзнае си што, не е дозволено судија да биде делегиран на натпревар во кој учествува некој негов близок роднина. Изгледа КФМ мислеле дека син не е близок роднина.

Друг случај на пропуст е тоа што Милоевиќ му е кум на Тони М. Симиќ, и незнам каква е таа коинциденција, но на секое дерби кое го игра Работнички, Милоевиќ е во тројката што суди.

Овој судија пак е во судиската тројка која ќе му суди на Работнички (Тони М. Симиќ) оваа сабота во салата ,,Јане Сандански''..КФМ нека размисли што и како прави и на кој натпревари кои судии ги праќа... :tapp:

Мзт Скопје - Работнички да играат,дома да ме чека полу гола Ева Лонгорија (под поимот полу-гола се подразбира да носи само прслук а не само гаќи :) ) нема да останам дома!!!!!:vozbud:

Бојан, потписов од кај го најде жити се :pos2::pos2::pos2:

Не ме чуди. Ништо ново. Македонија и се е можно. Ова ако го нема кај нас, нема на кое др. место да го има. И не е така само во спорт. Во се е...во секаков вид на натпревари... се со врски!

Бојан, потписов од кај го најде жити се :pos2::pos2::pos2:

Забораив да напоменам чије дело е...Радикал секоја чест мајсторе :smir:

пс.најјак потпис !

:tapp: ova e lekot, ama trebe da im tekne sami da se otreznat.........
na krajot se cudat kako se ragaat glupavi deca.....

haha ja znam deka tatko mu e sudija , zoso u k-2 zivee a ja u k-1 ama deka mu sudel prv pat slusam :vozbud:

Така нешто.. резултатот беше 3:3, а голот го постигна Христијан Кировски во 92рата минута. Ама брат му дигна знаменце за офсајт :nesvest: :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2: Се плашел дека ќее гоказнат ради тоа шо му суди на братот и да не искочи за него суди...па го украл:pos2:

Тоа е тоа!!! :salut:

Пред две години кога играв кошарка на една утакмица судија ни беше тренерот на противничката екипа!!

Ова е само во Македонија. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom