- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 359
- Поени од реакции
- 4
А зошто да не биде ?кој ти гарантира дека за 3-4 години истава партија ќе биде на власт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто да не биде ?кој ти гарантира дека за 3-4 години истава партија ќе биде на власт?
Се читаш ли мајкуму....сфаќаш ли каков истрениран мозок имаш друже? Кај споменав партии? За личност зборувам во темата, поттикнат од последните настани.
Кај најдов и јас објективност да барам...
И дур сме вакви шмокљани, без вазелин третмани ќе ни прават, и не само шо нема да ги судиме, него ќе бараме уште од нив.
Се читам мнооогу добро, и те разбирам целосно за твојот обид да наметниш некоја конфузија....
ама од мудреци тешко мк
Се читам мнооогу добро, и те разбирам целосно за твојот обид да наметниш некоја конфузија....
ама од мудреци тешко мк
Потенцијална ситуација.
Факт 1:Уапсен кумановскиот тутунски бос Бајруш Сејдиу.
*Знаеме кој е капо ди тути капи во тој бизнис, во современа Македонија. Може ли истрагата да се развие до тој степен, да се удри по главата, а не по пипците?
Факт 2:Ре-отворање на прашањето за атентатот врз Глигоров.
*Знаеме кој ќе биде најсомнителен, овојпат со изјави од круцијални сведоци. Дали ќе добие конечен епилог оваа децениска црна дупка во Македонскиот правен поредок?
Има и пар други факти, но ептен тазе ми се гледаат овие
Што мислите...може ли за 3-4 години (на пример) да се случи наш бивш претседател да биде осуден?
Си правиме муабет само, без нервози. Анализирам некое можно сценарио.
Повелете.
Која конфузија да наметнам бре? Не дискутираш за поставеното, се фаќаш одма да ја браниш "твојата опција". А јас немам таква "опција" па можеби затоа не те разбирам. Прости ми ако сум јас во офсајд овде.
Добро бе, што е проблемот газда? Ти пиша Претседател, јас ти посочив Претседател.Или сегашниов Ви е ноќна мора, па само него ќе го ругате овде. Верувам дека Кајгана има широко отворени хоризонти и гледа подалеку малку.
Која конфузија да наметнам бре? Не дискутираш за поставеното, се фаќаш одма да ја браниш "твојата опција". А јас немам таква "опција" па можеби затоа не те разбирам. Прости ми ако сум јас во офсајд овде.
Хахаха.... :pos2:Што мислите...може ли за 3-4 години (на пример) да се случи наш бивш претседател да биде осуден?
Си правиме муабет само, без нервози. Анализирам некое можно сценарио.
Повелете.

Па нели темата е со призор во иднината?![]()
Ноќна мора на секој од нас се транзиционите олигарски кои го сисаат народот до последно, почнувајќи од крвта во мозокот, за да не може да мисли за себе - пошо така полесно ќе заврши со остатокот од телото.
Љубчо Георгиевски, име да не му напишам никогаш повеќе, неможам да го поднесам и не сакам сега да го коментирам. Племе предавничко и лоповско. Просто, читам, гледам, варијанта ми падна на ум...можно сценарио, и посакав муабет да напраиме. Лошо?
Нема двоен аршин, Пауар.
Па нели темата е со призор во иднината?![]()
Ноќна мора на секој од нас се транзиционите олигарски кои го сисаат народот до последно, почнувајќи од крвта во мозокот, за да не може да мисли за себе - пошо така полесно ќе заврши со остатокот од телото.
Љубчо Георгиевски, име да не му напишам никогаш повеќе, неможам да го поднесам и не сакам сега да го коментирам. Племе предавничко и лоповско. Просто, читам, гледам, варијанта ми падна на ум...можно сценарио, и посакав муабет да напраиме. Лошо?
Нема двоен аршин, Пауар.
Добро сега,едно време и ЉуБџо го споменуваа дека лапнал малку од кајмакот,особено додека Гвујо беше министер.А ова затворов во иднината ќе биде само за председатели или ќе може и по некој премиер или министер да им се придружува?