Индија почна да не’ ословува како Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Ракавицата беше фрлена. Ја прифативме.
Браво, така треба машки! :)

Имате ли информација како Грците реагирале на сето ова?

Можеби и реакции од нивни медиуми, баш ме интересира.

Aбе не е тоооолку big deal како шо ние го примаме.
А може да биде, со уште еден чекор од Индијците до кој се доаѓа преку овој...затоа, добра работа е сепак.

Ракавицата е фрлена. :)

Референцата е потфрлена :)

Aбе не е тоооолку big deal како шо ние го примаме.
А може да биде, со уште еден чекор од Индијците до кој се доаѓа преку овој...затоа, добра работа е сепак.

Дали воопшто го дале ова како информација кај нив, тоа ме интересираше, бидејќи голема фешта за Конго и Мехико напраија :)

Имате ли информација како Грците реагирале на сето ова?

Можеби и реакции од нивни медиуми, баш ме интересира.

Се срдат, ама нека им стое.

П.С. Конго ни остаје пријатељ.
А и Мексико.

Така да не лајте против пред да станете скорз наскорз узнаени.

Ова за сите последново, не за Братко.

Нема Ахајците да ја објават оваа вест. Не се толку будали. Државата им е парализирана од штрајкови, уште ова му треба на копукот Караманлис.
Сега ќе ќутат. Ако нека ќутат.
Браво за Индија. Индија, Русија, Кина, С.А.Д., пола население од планетава не признава под уставно име, ми е гајле за Руанда, Конго и слични. Нека побаат Ахајциве, следен успех Тувалу да не ословува со ФИРОМ, јака дипломатија...:vozbud:

епа сеа грците наместо да ја пазат економијата они со парите поткупуваа дипломати да лобираат за нив (ама од оние евтините од конго и сл.) па сеа имаат штрајкови. уште ако кажат дека индија не признала тоа ќе биде голем пораз за нив!

Добро бе толку им е тешко на членовите кои пишуваат од Бихаќка да ја пофалат владата за потегов со Индија???:toe:

:pos2:AMDI AMDI AMDIIIIII LELEEL ABE CELA SHUTKA CITY SLAVI KODASE DOMA:)VO PENJAB

Колку што знам Индија одамна не ословува како Република Македонија. Пред 3 години тим од моето училиште беше на меѓународен натпревар за природни науки во Индија и беа именувани како "Kocho Ratzin Team" from Macedonia. И цело време ги читале Македонија, никој не спомнал ФИРОМ.

Како што е тргнато ние и гејците ќе го поделиме светот на два дела и ќе почне нова блоковна војна. ЛоЛ

Сепак поздрав до Индија!!!

Уште 1 милијарда луѓе официјално не нарекува Македонија одлично:pipi:

Сеа може да правам бизнис со слонови :pos:

A веќе нема мексикански серии сељаци не им ги откупуваме :icon_lol:

Благодарност до Индија...
Сепак, клучните светски сили не признаа..Америка, Русија, Кина и Индија.
Некои регионални сили не не признаваат поради будалестата пракса на солидарност со Јунанистан. Членови се и Турција, Словенија, Полска,Бугарија... па сепак не признаа.
Некој знае ли дали Румунија не признала?
Одиме напред!

Благодарност до Индија...
Сепак, клучните светски сили не признаа..Америка, Русија, Кина и Индија.
Некои регионални сили не не признаваат поради будалестата пракса на солидарност со Јунанистан. Членови се и Турција, Словенија, Полска,Бугарија... па сепак не признаа.
Некој знае ли дали Румунија не признала?
Одиме напред!

Odime ...uste da ni kazat..na kade.. :)

Индија и Кина пола свет :je:

Чекај сега Конго или Заир беше ?? :tapp:

Дали воопшто го дале ова како информација кај нив, тоа ме интересираше, бидејќи голема фешта за Конго и Мехико напраија :)

Imas feshta, si kasaat od g'zot.

Osobeno sto Mexico i DR Congo nema da ja koristat referencata, po uspesnata dipl. akcija na nasite vo NY.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom