Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Момак, токму и затоа се организира собрание т.е тој што треба да ги исплати играчите и вработените официјално го управувањето со клубот, а не да фрла пари во ветер. Мисли малку, да му се невиди. Сигурно не се организира собрание ради нечија заебанција
Токму така. И конечно ова собрание треба да биде малку појавно, да се види кој што кочи, кој е причината зашто Вардар неможе да пркне.
За мене утре е ДЕНОТ Д, да се биде или не. Или утре се спасуваме или ни нема спас повеќе:toe:

Утре се решава судбината на Македонскиот најтрофеен фудбалски клуб. Со ГОСПОД напред. ЕДЕН Е ВАРДАР.

Момак, токму и затоа се организира собрание т.е тој што треба да ги исплати играчите и вработените официјално го управувањето со клубот, а не да фрла пари во ветер. Мисли малку, да му се невиди. Сигурно не се организира собрание ради нечија заебанција

Aloooooooooo DEGEN da te vidam tebe doma so smetki i 300 cuda a tatko ti plata da ne zeme pa togas kako ke mislis . DOSTA SO TIE LAZGI SEKOJA NEDELA TREBA DA SE SVIKA SOBRANIE I NISTO OD TOA. Ti razmisli malce ne jas. Misleno e kaj mene i znam kakva e situacijata vo klubot poveke od tebe ne sekiraj.

Aloooooooooo DEGEN da te vidam tebe doma so smetki i 300 cuda a tatko ti plata da ne zeme pa togas kako ke mislis . DOSTA SO TIE LAZGI SEKOJA NEDELA TREBA DA SE SVIKA SOBRANIE I NISTO OD TOA. Ti razmisli malce ne jas. Misleno e kaj mene i znam kakva e situacijata vo klubot poveke od tebe ne sekiraj.
Не те сваќам што сакаш да кажеш:toe:
Татко ти има некоја врска со Вардар или ???
И што го напаѓаш човекот без врска он само си кажа дека утре ИМА СОБРАНИЕ НА КОЕ СЕ ОДЛУЧУВА СУДБИНАТА НА ВАРДАР!!! Што не ти е јасно ,не ја сваќам целта на твојот пост....

Не те сваќам што сакаш да кажеш:toe:
Татко ти има некоја врска со Вардар или ???
И што го напаѓаш човекот без врска он само си кажа дека утре ИМА СОБРАНИЕ НА КОЕ СЕ ОДЛУЧУВА СУДБИНАТА НА ВАРДАР!!! Што не ти е јасно ,не ја сваќам целта на твојот пост....

Da tatko mi e trener e vo VARDAR. i preku takovoto veke so tie sobranija i gluposti. i deckoto mi kazuva razmisli malce. misleno e neka ne se sekira nema plata od juni

Значи прво припази како разговараш. Јас никаде не те навредив и затоа барам подеднаков однос и од твоја страна. Максимално ги разбирам играчите, стручниот штаб и останатите вработени во Вардар. Ама во ситуација кога со тешки маки се обезбедуваат пари за судии, делегати, превоз, кирии и сл., треба да сфата дека воопшто не му е лесно на никој. Што мислиш мене ми е многу ќејф, и покрај тоа што имам купени сезонски карти и за Запад и за Јужна, повторно секоја утакмица си купувам карта. На крај ќе ми искочи како да имам сезонска од некој премиерлигаш, а не за никогаш послабиот Вардар. Мислиш лесно им е на некои луѓе што се откажуваат од милион задоволства за да Вардар може уопште да се натпреварува во лигата, а камоли за нешто повеќе
А дали лажам за собранието, ќе можеш да се увериш утре од 12 часот во хотелот Карпош. И верувај доста добро сум запознаен со ситуацијата и воопшто не им е мерак тоа што се случува со клубот за кого сум приврзан од својата 5-6 година

Полека дечки со тензиите,да видиме утре што ќе биде,толку сме чекале за неколку саати се работи,сфаќам дека и татко ти и сите играчи играат за џабе...ваљда ќе не огрее сонце утре

Извини за вреѓањето тоа е излив на емоции и нервоза. Не реков нигде ти дека лажеш за собранието туку дека они цело време лажазт и замараат со тоа собрание уште од времето на брацо кај овој се печатите па овој не ги дава печатите и тоа ме нервира. И мене ми тешко не поради домашната ситуација туку и од љубов према вардар. А во овој момент ( ЗНАЧИ ВО ОВАА СИТУАЦИЈА) јас си ја гледам само домашната и се молам на бога што побрзо да се среди. Уште еднас извини

Извини за вреѓањето тоа е излив на емоции и нервоза. Не реков нигде ти дека лажеш за собранието туку дека они цело време лажазт и замараат со тоа собрание уште од времето на брацо кај овој се печатите па овој не ги дава печатите и тоа ме нервира. И мене ми тешко не поради домашната ситуација туку и од љубов према вардар. А во овој момент ( ЗНАЧИ ВО ОВАА СИТУАЦИЈА) јас си ја гледам само домашната и се молам на бога што побрзо да се среди. Уште еднас извини
Нема гајле бе:wink: Може не сум директно погоден од кризата во Вардар како ти, ама верувај и мене не ми е лесно да го гледам ваков клубот за кого со генерации сум поврзан. На никого не ја му посакувам ситуацијата што ја имаш дома, а поготово што се работи, во некоја смисла, за војник на нашиот Вардар. Да се надеваме дека набрзо ќе се решат некои работи и ние ќе може да бидеме помирни кога Вардар е во прашање

Абе да се надеваме и јас се надевам , ама ни дома вардар го викаме САПУНИЦА така утре е нова епизода во која пак не се знае што ќе биде така да додека не бидне нешто јас не верувам во ништо ама пак се молам у бога :pop::pop::pop::pop: да биде и да тгрне возот еднас напред

Zdravo............

POZDRAV DO SITE NAVIJACI NA VARDAR I MISLAM DEKA NATROFEJNIOT I NAJDOBRIOT KLUB VO MAKEDONIJA.POZDRAV DO SITE NAVIJACI NA VARDAR I MISLAM DEKA VARDAR PAK KE SE SREDI I KE ZASTANE NA PRAVI NOZE I DOSTOJNO KE NE PRETSTAVUVA I VO EVROPA.
KOMITI-ZAPAD ZAKON VO MAKEDONIJA......:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Bas e zalno eden Vardar koj site znaeme sto i znaci na Makedonija da se naogja vo edna vakva sostojba koja e neizdrziliva,no se nadevam deka so tek na vreme rabotite ke si dojdat na svoe mesto i deka eden den Vardar ke zastane na noze i ke bide onoj stariot koj site go znaeme.
Inaku zadutre neka vi e so sreka i da se nadevame deka ke izvlecete povolen rezultat.
KOMITI-VOJVODI ZASEKOGAS ZAEDNO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom