Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Deneska na utakmicata so pobeda vardar imase dobra igra no koga ne koristat sansi toa e sepak 1 ama vreden bod.
Posle utakmicata razgovarav so Peev i toa sto mi go kaza kakva e situacijata vo vardar deneska im soopstile situacijata ja projde i crvenata linija vardar ima dolgovi 1.540.000evra i deka ima zainteresiranost od mali kompanii no si odat poradi toa sto dolgovite ne se mali i nesakaat parite da gi frlaat vo bunar
kakvi dolgovi bi mozelo da bidat ovie,se razbira ako smeam da prasam![]()
ova suma pari golemi kompani tesko deka bi ja pokrile,a ne mali kako sto kaza deka imalo interesirani za invest.Dosea samo Rabotnicki i Renova se daleku od finansiski krizi,za drugite voobicaeno veke stana,idat pa doagaat drugi
Мислам дека и Металург може да се додаде тука имаат јак спонзор во Минчо Јорданов:smir:vo pravo sega samo rabotnicki i renova se daleku od finansiski krizi
Мислам дека и Металург може да се додаде тука имаат јак спонзор во Минчо Јорданов:smir:
А зашто би му дозволиле влез според тебе? Па подобро во Скопска лига да одиме, отколку да го вратиме Брацо назад. Не знам зашто да се чудиш.Штета што не победивме имавме милион шанси. Само уште еднаш се покажа дека за нас Ејупи е класа играч, али немаше човек кој ќе ги заврши акциите. Навивањето беше просечно и така. Од некоја вест дознав дека нема заинтересирани за влез во Вардар, и се овие приказни се само лаги. Единствен спас ни бил Брацо, али нашиот дел во собранието на Вардар (делот на комити) не дозволува влез на Брацо![]()
Па се чудам зошто тимот ќе се распадне ако не влезе никојА зашто би му дозволиле влез според тебе? Па подобро во Скопска лига да одиме, отколку да го вратиме Брацо назад. Не знам зашто да се чудиш.
Инакуе не е точно дека нема заинтересирани. Треба да следува состанок со еден од интересентите, па ќе видиме што ќе излезе од сето тоа