Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Етнички ги исчистија Германците и Унгарците под изговор дека биле соработници со фашистичкиот окупатор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се радвам за унгарците.Винаги са били наши сојузници.Наред са западните покрајнини:smir:
Наскоро и Софија ќе ја нарекувате “западна покраина“ зошто ќе бидне Македонска :helou:
Време им беше .Деградирани беа. Косово и Војводина беа автономии.По долгогодишната деградација добија за прв пат статус на република.Долго време Србија мислеше дека ќе може да ја присвои Војводина и никому ништо.Од истата причина и го изгуби Косово, тврдоглаво не дозволувајќи статус на република за Косово.Од истата тврдоглавост ја изгубија и Црна Гора, доделувајќи им легитимирани права во федерацијата Србија и Црна Гора.Конечно се опаметиле и научиле нешто од сопствената историја и за прв пат во Србија некоја република да еволуира во статусот- од автономија во федерална единка.
Сепак цената што ја платија е многу висока и сега нека велат дека тие се горд народ.
Повеќе би рекол ПРЕПОТЕНТЕН и АРОГАНТЕН народ (генерализирано).