- Член од
- 9 февруари 2010
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 3
prvata recenica ti e bezceneta!Negovata popularnost pokazuva samo kolku e prost narodot vo zemjava, a ne kolku on e dobar. I ne zamarjte so komentarite od tipot "ako ne go sakas ne go slusaj, nikoj ne te tera bla bla bla", ne se zamaram ja za nego, ama se zamaram so narodov e tolku prost stom smeta deka takvo nesto e interesno i zabavno, toa e samo pokazatel na kolku nisko nivo ni e opstestvovo...
slatkar e na isto ramniste so turbo folkКажи колку сум јак а ...
Па што к да се секирам јас за некој што нит го знам. Секако ми е грижа лично за мене и луѓето околу мене што ми се мене важни, а за некој што си нема друга работа и да гледа што е добро за некој трет или што ти знам таму јас тоа си е негов проблем.
Ако се гледа што е добро или лошо за македонскиот народ ќе ти предложам една тема к...ТУРБО ФОЛК- таму можеш да го едуцираш народот што шунд музика е тоа, а не да се вреѓа тоа што го направил Слаткар досега или хип хопот.
Го знаете ли Слаткар во времето на ЕО? Го знаете ли Слаткар пред албумот Слаткаристика Будало воопшто? Или се запознавте со Слаткар на ТВ кога го гледавте спотот на Спушти се Доле.
Користел погрдни зборови во своите песни? Ало...рапот се основа на погрдни зборови и пцовки веќе 3-4 декади наназад, а вие сега го откривате тоа...Алелуја!
Гледам секаде се критикува Слаткар поради тоа што се комерцијализирал...хммм па еден Еминем исто се комерцијализира, па што не го критикува некој сега, сите му спуштаме капа за тоа што го направил.
Дајте доста ја трупата темава со глупости. Ако не го слушате, не мора да наметнувате мислења на темава, ваков бил таков бил дткал не дткал.
sustinata na rapot ne e toa, toj e izmislen od afroamerikancite koj so rapot sakale da... veke go znaete toa neli?Кажи колку сум јак а ...
Па што к да се секирам јас за некој што нит го знам. Секако ми е грижа лично за мене и луѓето околу мене што ми се мене важни, а за некој што си нема друга работа и да гледа што е добро за некој трет или што ти знам таму јас тоа си е негов проблем.
Ако се гледа што е добро или лошо за македонскиот народ ќе ти предложам една тема к...ТУРБО ФОЛК- таму можеш да го едуцираш народот што шунд музика е тоа, а не да се вреѓа тоа што го направил Слаткар досега или хип хопот.
Го знаете ли Слаткар во времето на ЕО? Го знаете ли Слаткар пред албумот Слаткаристика Будало воопшто? Или се запознавте со Слаткар на ТВ кога го гледавте спотот на Спушти се Доле.
Користел погрдни зборови во своите песни? Ало...рапот се основа на погрдни зборови и пцовки веќе 3-4 декади наназад, а вие сега го откривате тоа...Алелуја!
Гледам секаде се критикува Слаткар поради тоа што се комерцијализирал...хммм па еден Еминем исто се комерцијализира, па што не го критикува некој сега, сите му спуштаме капа за тоа што го направил.
Дајте доста ја трупата темава со глупости. Ако не го слушате, не мора да наметнувате мислења на темава, ваков бил таков бил дткал не дткал.
eminem si e super, ali nikogas nema da bide najgolem raper, nikogas nema da go nadmine tupac
a i kur go boli slatkar, si zima jaka para, go slusa kakva takva publika, popularen e. parite go vrtat svetot, mislite deka on ne znae deka pravi sranje muzika? soping soping? deka najgolemiot seljak mu gi pravi pesnite koi dopiraat do makedoncinjata. jbg, za ovoj prost narod samo glupa muzika, toa e patot do uspehot.
a kje vidite deka koga ke se vrati boki od souto ke go napolni cel filip ftori celosno obnoven
:salut: