Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еј ај не кажвајте во множина.Ова нема врска со спорт ама јбг мора да се знај.Се поблиску и поблиску сме биле до НАТО до ЕУ,ма кој к*р ми се нато и еу ко стигнавме на ова дереџе.Едни од надвор ни го оспорват идентитето,не ни го признават името,други од внатре поле полека ке стигнат до тоа да ние Македонците бидиме грагани од втор ред.Ма кој к*р ке ми се еу и нато мене кога нашата држава веке ке стани нешто друго.Ке стигниме и до тоа да ние учиме албански.НЕ МОЖИ ОВА ВАКА ПОКЕ.НЕМА ПОКЕ ЧКЕМБАРИ,КОМИТИ сите сме МАКЕДОНЦИ и треба да гледаме на таа страна,а ако остани вака само да кутиме и да се случват вакви работи од кои ние стално наеб**ме црно ни се пиши...:salut:

Еј ај не кажвајте во множина.Ова нема врска со спорт ама јбг мора да се знај.Се поблиску и поблиску сме биле до НАТО до ЕУ,ма кој к*р ми се нато и еу ко стигнавме на ова дереџе.Едни од надвор ни го оспорват идентитето,не ни го признават името,други од внатре поле полека ке стигнат до тоа да ние Македонците бидиме грагани од втор ред.Ма кој к*р ке ми се еу и нато мене кога нашата држава веке ке стани нешто друго.Ке стигниме и до тоа да ние учиме албански.НЕ МОЖИ ОВА ВАКА ПОКЕ.НЕМА ПОКЕ ЧКЕМБАРИ,КОМИТИ сите сме МАКЕДОНЦИ и треба да гледаме на таа страна,а ако остани вака само да кутиме и да се случват вакви работи од кои ние стално наеб**ме црно ни се пиши...:salut:
Што ако влеземе у еу или нато?Тука ке биде полошо пошто полицијава неможе да не смири на стадион па гуевски сака да влеземе у нато полесно ке ни биде на стадион НАТО ке ги прака....

ја мислам дека политиката има замешано прсти у ова..

Ти не мисли многу...:):)

Политиката замеша прсти после се тоа што се деси од мравка направија слон,само заради тоа што Комитите се бранеле од налетот на некој ропаци со камења и трпеле навреди...

После ова коа се деси,излегоа и Стевче Јакимовски и тој од ДУИ ли не знам кај беше,ме заболе мевот,да се сликаат за во весник,а не кажаа асална работа за целиот случај.
Од ДУИ следниот ден почнаа со закани,од ДПА исто,СДСМ ги накриви ВМРО,ВМРО ни криви ни дужни...

Сите бараат кривични пријави и затворски казни за Комитите,а тие што држеа во раце секири,метални шипки и амортизери си го ладат по дома...

...Mакедонче нејќе да порасне во Македонец ментален роб САМ СИ КОПА ГРОБ.... пееја еднаш едни момци.

Слобода за Комитите!!! Правда за Комитите!!!

Ти не мисли многу...:):)

Политиката замеша прсти после се тоа што се деси од мравка направија слон,само заради тоа што Комитите се бранеле од налетот на некој ропаци со камења и трпеле навреди...

После ова коа се деси,излегоа и Стевче Јакимовски и тој од ДУИ ли не знам кај беше,ме заболе мевот,да се сликаат за во весник,а не кажаа асална работа за целиот случај.
Од ДУИ следниот ден почнаа со закани,од ДПА исто,СДСМ ги накриви ВМРО,ВМРО ни криви ни дужни...

Сите бараат кривични пријави и затворски казни за Комитите,а тие што држеа во раце секири,метални шипки и амортизери си го ладат по дома...
Тоа ми беше зборот Бажуле, и дај мајкому стара не се пали толку:uvo: :)

Па да ти кажам искрено, онаа европска полиција на Гордето која стоеше немо и анемично пред луѓе со Секири на метар од нив и не можеше на поголем пенал да се намести за опозиционериве, али и они мутави, не удираат каде што боли и млатат некој безвезен муабет .

А А1, кога беше инцидентот на плоштадот секој ден ги емитуваа снимките со стопирање на истите, со зумирања и слично за да се покажат фаците на оние кои тепаа плус АНЕМИЧНОСТА на полицијата . А сега, кога снимија секири, и фаци на џандари што мижат на таков ОЧИГЛЕДЕН ПРЕКРШОК, не можеа пак да истролаат до максимум, за да овој пат бидат казнете и оние со ладните оружја на мостот '' Обединети Нации '' и оние полицајци кои не изреагираа согласно нивните овластувања и не ги приведоа прекршувачите на закон кои парадираа со секири на само метар од нив . :toe:
Башка, со истово ке покажеа колку всушност нашата полиција е '' европеизирана '' . . . али не бе, се си има свое Јас, така и ова .

То е нормално и логично !

Ете зборвам сеа со татко ми и вика сигурно дека некој има замешано прсти ! Се ова ми оди на тоа дека некој сака да го смени Хари ! И некој прави против него работи !

Можно и политиката да има замешано прсти, но би додал дека кога се играше куп финалето Македонија ЃП-Работнички имаше кортео од Ѓорче до Градски, баш на тоа исто место кај што настана првиот инцидент (кај сервисите, а тука мислам дека е и штабот на ДПА), ние бевме провоцирании каменувани. Секако кога ние сакавме да вратиме бевме спречени од полицијата.

Sopsteni od navivackata grupa "BALLISTET" za incidentot vo Nerezi...

"BALLISTITE" reagirat na huliganskiot nacin na taka narecenite "Komiti" koi go terorizirale mesnoto naselenie na Nerezi.
Ovoj masakar sto se sluci pred nekoj den go pokazuva barbarskoto ponasanje na tn"Komiti" koi bile gladni da tepat da pcuat i da go terorizirat mesnoto naselenie.I nie gi pokanime da ne se tepat so mesnoto naseleni, tuku da se tepat so navivackite grupi.Sekoja utakmica sto go igral SHkendija protiv vardar,navivacite na vardar nikogas ne doagale vo Tetovo,naprotiv nie "BALLISTITE" ne patuvavme samo vo Skopje tuku i vo Bitola,Stip,Prilep i vo dalecnata Strumica i mnogu drugi gradovi.I komitite ako se mazi neka dojdat vo stadion i da se tepat so protivnickite navivaci a ne so mesnoto naselenie.I na kraj se znae nivnata sila koi se plackovci i zatoa nivniot odnos se pod edna razina na eden normalen covek...

Ova ne e cela ima uste ama ne mozev da go provedam celooo....

"BALLISTITE" reagirat na huliganskiot nacin na taka narecenite "Komiti" koi go terorizirale mesnoto naselenie na Nerezi.
Ovoj masakar sto se sluci pred nekoj den go pokazuva barbarskoto ponasanje na tn"Komiti" koi bile gladni da tepat da pcuat i da go terorizirat mesnoto naselenie.I nie gi pokanime da ne se tepat so mesnoto naseleni, tuku da se tepat so navivackite grupi.Sekoja utakmica sto go igral SHkendija protiv vardar,navivacite na vardar nikogas ne doagale vo Tetovo,naprotiv nie "BALLISTITE" ne patuvavme samo vo Skopje tuku i vo Bitola,Stip,Prilep i vo dalecnata Strumica i mnogu drugi gradovi.I komitite ako se mazi neka dojdat vo stadion i da se tepat so protivnickite navivaci a ne so mesnoto naselenie.I na kraj se znae nivnata sila koi se plackovci i zatoa nivniot odnos se pod edna razina na eden normalen covek...

Ај море оди лажи некој други не тука продаваш магла само...лупнат со мокра чорапа !!

Немаше тероризирање,немаше ништо само се бранеа од нежните кој фрлаа со камења по нив,а се пуштија и со секири,шипки и амортизери,мислат дека сами ке делат правда !!!

Значи ако извадиле Балистите соопштение,сега треба да вади секоја навивачка група свое соопштение и да повикува на масовни тепачки кој немаат врска со спортот и навивањето.
-ова ако е соопштение од една сериозна навивачка каква што се сметате вие,а сте живи комедии,не знам што да кажам немам текст !!!

Oва 2 саата го мислеше? :nesum:

И доста со тие тепачки на стадион,закани и инциденти. НАВИВАЈТЕ ФЕР И КОРЕКТНО!!!!!

p.s дај слика или извадок од некаде од соопштенито.

http://i28.tinypic.com/oihdl2.jpg
еве ти доказ...Жената подготвувала ручек за ќерка си која била на гости заедно со своето дете кога пред својот двор била нападната со камен кон нејзината глава....ова на ништо не личи...

Аман со тоа правење жртви,доста ви е што живеете под кирија во Македонија,што сакате уште,претседател Ш***** ???

Комитите не почнале први,туку “обичните“ жители на Нерези,кој патем таа жена што глуми жртва почнала прва да фрла со камења по нив...

П.С. Има уште 6 други повредени жени...оваа е еден доказ штом сами баравте доказ што навистина се случило...

Аман со тоа правење жртви,доста ви е што живеете под кирија во Македонија,што сакате уште,претседател Ш***** ???

Комитите не почнале први,туку “обичните“ жители на Нерези,кој патем таа жена што глуми жртва почнала прва да фрла со камења по нив...

Немам намера нон сенс коментари како овој кој немаат поткрепа да коментирам...жена да фрла камења лол... П.П.С. И порано кога имало митинзи се случувало да минуваат стотина симпатизери на разни мкд партии ама никакви проблеми немало... и К4 е пример за другите општини за мултиетнички соживот никогаш немало проблеми...позз

П.С. Има уште 6 други повредени жени...оваа е еден доказ штом сами баравте доказ што навистина се случило...

хахахахааха:pos2::pos2::pos2::pos2:

Како повредени,паднале по скали или ги каснало оса ???
-Дај бе не се бламирај,не си прај филмчиња рамни на глупост,жити се.:smir:

Немам намера нон сенс коментари како овој кој немаат поткрепа да коментирам...жена да фрла камења лол... П.П.С. И порано кога имало митинзи се случувало да минуваат стотина симпатизери на разни мкд партии ама никакви проблеми немало... и К4 е пример за другите општини за мултиетнички соживот никогаш немало проблеми...позз

Абе се гледа колку си информиран ти,овие муабети кажувај им ги на дечињата од твое маало и можда ке ти поверуваат...
Зашто жена да не може да фрли камен кажи ми ???
Нема раце или нешто друго е...

Болдот...па сигурно дека ке нема кога врие џандари на митинзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom