Слаткар(истика)

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
па да знам не би те прашал,нели...
Уосталом ти си тој што замараш ко трудна жена со некој анти-рап фазон као “ова не е музика поима немате’’ а не разбираш дека тој муабет може да го поднесат само твоите издрпани и косести другарчиња од парк,каде што на дневен ред е после “види ги кремциве“ а пред“ке го бутаме системот’’,дакле ти како таков не можеш никој за ништо да учиш

"ова не е музика поима немате" .. е добро де тука нема ништо погрешно, убаво си кажувам ! Али грешка си за косестите другарчиња .. ја не седам со нив у парк а и не познавам многу такви .. уствари ја не сум ни металец, немам дугачка коса, не носам црно, не ми висат превртени крстови од вратот .. ја само сакам да слушам музика (метал), таа едноставно се дели на добра и лоша, ја само ја опишувам лошата и ако имаш нешто против, баш ми е гајле .. незнам како одма правиш слика за мене а незнаеш ни како се викам, така да, пшшшшшт!

Незнам шо ти се фрлија до толку :tapp:
Им дааш пример и со текстои зашо е идиотски да го слушаш овој :)
Не се луѓето Идиоти , оние кој што го слушаат , али идиот е Слаткар као појава ...Уше незнае Македонски па да рапуе .. :)
Текстовите се толку прости што дури и ми е интересно да ги слушам по некад :pos:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Еј луѓе не сакам некој од Ново Лисиче да го потврди или демантира муабетот дека Паткар ака Слаткар бил еден од поголемите кафана мераклии у населбата и љубител на пољупривредната веносечачка музика :) :helou:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
А да погодиме дека си турболофкер/ка?:) Или металец/металка?
Wtf .. абе ако имаш да ми кажеш нешто, кажи .. ако не, не го тупи многу пошто не ти ги разбирам муабетиве !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.954
Поени од реакции
50.912
ја само сакам да слушам музика (метал), таа едноставно се дели на добра и лоша, ја само ја опишувам лошата и ако имаш нешто против, баш ми е гајле .. незнам како одма правиш слика за мене а незнаеш ни како се викам, така да, пшшшшшт!
па тоа е поентата бе синко,темава не е за метал ,овде се збори за тоа дали тој Слаткар е добар не целиот негов правец да го оценуваш ти самопрогласениот музички експет a општоприфатен pain in the ass

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Овој Слаткар (за имево немам коментар :pos2:) од тоа што го имам чуено и видено од него можам да забележам дека само пички вриштат по него, а за кур не го бива за рап. На неговите настапи цел прв ред се пички, а оние што знаат што е добар рап или не се уопште таму или од позади маваат ремет.

Баталете го идиотов и ако више слушате рап, поштујте си СТР2 (од Македонскиве).

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
ccccccc не ме бендисува ич..... а има бе добри македонски рапери шо знам .. не слушам рап ... само ептем ако ми се бендиса нешо ама овај и4 не ме бендисува -Паткар
:pipi:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
па тоа е поентата бе синко,темава не е за метал ,овде се збори за тоа дали тој Слаткар е добар не целиот негов правец да го оценуваш ти самопрогласениот музички експет a општоприфатен pain in the ass
Па цитирај ми го целиот пост .. ти викаш дека сум металчуга и ништо незнам .. ја ти реков дека не сум металчуга него дека само слушам метал .. ти треба ли нешто поеќе ? Ако ми е кеиф да пишуем за целиот правец, ке пишувам за целиот правец !

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Па муабетот е што овој цел правец ќе оди поѓаволите ако н е престанат да се појавуваат фаци како овој Стаклар и Тони Фен

Kajgana Shop

На врв Bottom