Слаткар(истика)

Со тоа шо го зборите, кењате,серете, мочате и слично, уствари му дигате репутација (гуд ор бед) арно ама и популарност, ееее, бе курлиња низаедни, баталете го мисирoв :)
Ама мора некој нон стоп да јаде, место да укључи бојлер малце :helou:

Абе се караме 5 страни за еден идиот кој нема поима

слаткар рулз бе шо ви е на вас .. слаткар е најдобар рапер у македонија, тој е многу талентиран и јас многу сакам да ги слушам неговите прекрасни песни бидејки содржат многу добри лирики и стално се пронаоѓам во нив .. затоа мене слаткар ми е најомилен рапер на целиот свет .. gowemo pozzdrav4e do site raper4inja, cmok4e :pos:

слаткар рулз бе шо ви е на вас .. слаткар е најдобар рапер у македонија, тој е многу талентиран и јас многу сакам да ги слушам неговите прекрасни песни бидејки содржат многу добри лирики и стално се пронаоѓам во нив .. затоа мене слаткар ми е најомилен рапер на целиот свет .. gowemo pozzdrav4e do site raper4inja, cmok4e :pos:

се изгуби со постов :nesvest:

Ај вака...
Ја севкупно знам три песни од дечкото наречен Слаткар(самиот прекар нема да го коментирам за да избегнеме вулгарности).
Да ги разгледаме трите песни,нивното значење,уметноста во нив и квалитетот.
Песна 1:Слаткар(не знам како е насловот,затоа воа ќе го пишам)
Скратена верзија:

Ја сум Слаткар,
Ти не си
оди еби се
ЕмСИ
Втора песна:(ич не знам насловот,битно е за дрога)
Скратена верзија:

Пушев трава
Отидов у затвор
Излегов
Почнав да јадам трамадоли
Па табли
Па кокаин
Па почнав у вена
И сеа ми е многу бед
Уууу,уууу...
Колку сум патетичен
Ама барем ќе бидам популарен
Трета песна:(за некоја женска е)
Татко ти е богат
Тато не е(а ако беше,ќе бев ист дебил како тебе)
Бед ми е оти ме превари
Курво скапана
Блаблабла....
Сега да ја разгледаме вредноста:
Разгледуваме....разгледуваме...разгледуваме....и...
....Results not found!!!:S
Why am i not surprised?
И да не дробам понатаму со тоа каква била поранешната македонска рап сцена а и да се поштедам од измислување навреди за сегашната(особено за дотичниов нејзин претставник),еве еден (и тоа многу)краток дел,од тоа што порано ја имаше честа да се нарече Македонски Рап:
Квази демократија
или имитација
следи санација
на
Скопска Ситуација
Нешто што вредело да се преслушува со недели и недели.
Во споредба со ова,Слаткар(леле мури мајко,имевооо:S:S) е....чекај малце...не знам оти уопште пробав да спомнам споредба.:toe:
Гет д поинт?

СЛАТКАР И НЕГОВИТЕ КОЛАЧИ... :pos2:
Абе луѓе сите пишувате колку Слаткар е беден и колку незнае шо е музика,епа ако е така зашо уопште се карате околу него...на кој му се свиѓа неговата музика нека го слуша,на кој не нека не го слуша и готово.:toe:

Абе луѓе сите пишувате колку Слаткар е беден и колку незнае шо е музика,епа ако е така зашо уопште се карате околу него...на кој му се свиѓа неговата музика нека го слуша,на кој не нека не го слуша и готово.:toe:

image.php

Оти местово се вика форум за дискусии,можеби?:nesum:

На слаткар единствено му поштуем Жолта Штампа иако не знам дали сигурно го мисли она што го рецитира

За дечкото сум озбилен плачат за негов мобилен :pos:

Слаткар = срање во наркоманско паковање.толку:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom