Ете го најразумниот заклучок на тематаИ пак забега офф!
ПАтем, не знам шо се препуцавате, за вкус се работи тука. :smir:
За слаткар не треба вкус, треба не вкусИ пак забега офф!
ПАтем, не знам шо се препуцавате, за вкус се работи тука. :smir:
Зависи од кој аспект гледашЗа слаткар не треба вкус, треба не вкус![]()
Кога се гледа од вагинален аспект Слаткар растура....кога гледаш од „раперски„ аспект го тупи на 200метри со пречкиЗависи од кој аспект гледаш![]()
Тоа ти треба да знаеш подобро него било кој друг ..Fallen`Angel лесно е да си идиот??
Иначе за Слаткарот еден ДИС
А кој си ти да посочуваш дека тој што го сака Слаткар е идиот? Идиотизам?Јас Слаткар не го слушам, 2 песни дали сум му чула, ниту пак нешто посебно го бранам и разбирам да не ти се допаѓа музиката негова, ама да ги нарекуваш сите што го слушаат дека тоа е идиотизам е претерано и глупо да ги гледаш луѓето со потсмев, како демек твојот избор е најдобар и да ги потценуваш другите, а со тоа и да збориш за рапот. Секој има свој вкус, сите луѓе сакаме различни работи и ти немаш право да нарекуваш неко друг идиот, дебил затоа што не го слуша она што го слушаш ти! Преку глава ми е од луѓе кои мислат дека нивниот избор е само добар, дека се што не е како што они одбрале е лошо, дека луѓето кои не го сакаат истото како нив се глупави и дебили.Тоа ти треба да знаеш подобро него било кој друг ..
О бај д веј .. за слаткар не треба вкус, за слаткар треба идиотизам !
А кој си ти да посочуваш дека тој што го сака Слаткар е идиот? Идиотизам?Јас Слаткар не го слушам,2 песни дали сум му чула ниту пак нешто посебно го бранам и разбирам да не ти се допаѓа музиката негова,ама да ги нарекуваш сите што го слушаат дека тоа е идиотизам е претерано и глупо да ги гледаш луѓето со потсмев,како демек твојот избор е најдобар и да ги потценуваш другите,а со тоа и да збориш за рапот.Секој има свој вкус,сите луѓе сакаме различни работи и ти немаш право да нарекуваш неко друг идиот,дебил затоа што не го слуша она што го слушаш ти!Преку глава ми е од луѓе кои мислат дека нивниот избор е само добар дека се што не е како што они одбрале е лошо,дека луѓето кои не го сакаат истото како нив се глупави и дебили.
Ако некој сака да го слуша Слаткар е негов избор и е ствар на вкус и ти немаш право тоа да го наречеш идиотизам.
Шо се тиче Слаткар типот ми изгледа дигнат малце и што знам некако немам желба да го слушам него и неговите песни.
За слаткар не треба вкус, треба не вкус![]()
па да знам не би те прашал,нели...Тоа ти треба да знаеш подобро него било кој друг ..![]()
Паааа .. девојче ти све си разбрала погрешно, ја никого не нареков идиот (добро де освен слаткар и тоа останатите рапери, што е и целата поента на тоа што го напишав) .. со идиотизмот само сакав ги опишам "песните" на слаткар и идиотизмот и малоумноста што тие ги содржат .. и мене ми е преку глава некој да ми вика "тоа си е негов вкус бла бла" нонстоп тоа го слушам, ја на никој не сум му рекол "еј пеер не слушај рап глупо е, земи слушај метал закон е" или нешто слилно .. аман ! Кој сака што сака нека слуша (мада многу би било кул кога сите би слушале метал) .. све тоа што го кажав си е од моја гледана точка (а богами и запирка
) и едноставно кеиф ми беше да го ставам на кајгана и никој ништо не ми може .. ха
![]()