Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Србимани НЕ ПОСТОЈАТ... Ако постојат , тогаш постојат и Бугарофили...
А во Црна Гора протести организираа сите опозициони партии и Српски и Црногорски... Нека организира некој овде, па ќе видиш кој што е... Сите Македонци ќе излезат...!!! Исто како и за АНТИНАТО ПРОТЕСТИТЕ...!!! :helou:
pa ajde izleziТака треба и кај нас... Да покажеме дека и тука има некој кој се бори правдата да биде задоволена...
Само народ сам неможе така лесно да се организира, а никој од политичкиве партии кај нас нема муда да организира такво нешто...!!!
zapali nekoj molotov koktel...:pos2::pos2::pos2:Абе Косово си отиде толку од него.Чим Србиве ништо не направија треба некој друг да протестира за нив?Каде се тие 150 000 војници(Четата на Цар Лазар) што требаа одма да интервенираат доколку се признаеше Косово?Само збореа,ништо не направија.Косово поминали,сеа Србија треба да се концетрира да не се одвои и Војводина.:pos2:

Абе Косово си отиде толку од него.Чим Србиве ништо не направија треба некој друг да протестира за нив?Каде се тие 150 000 војници(Четата на Цар Лазар) што требаа одма да интервенираат доколку се признаеше Косово?Само збореа,ништо не направија.Косово поминали,сеа Србија треба да се концетрира да не се одвои и Војводина.:pos2:

Еве му правиш смешки на Али Баба... Мерак му е да гледа како некои самонаречени Македонци плукаат по Србија... И не само плукај, туку концентрирај се да не ти се одвои западна Македонија...![]()
П.С Попрво ќе отиде војводина отколку западна Македонија:smir:
Aman be Delija go otece so taa Srbija :nenene:. Kako ne ti dosadi?
Ti ne samo sto ne si obicen Srbin tuku si Ultra Srbin, Srbin na kvadrat :wink:. Samo ne mora site da gi masiras so tvoeto srpstvo posto po izvesno vreme stanuva dosadno.
Знаеш како викаат браќана од север...? ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЕЛИ...!!! :smir:
Абе не те имам видено да сереш на темата за нашите вистински браќа од југ.Или повеќе си загрижен за србите отколку за нашите во егејска?Знаеш како викаат браќана од север...? ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЕЛИ...!!! :smir:
Абе не те имам видено да сереш на темата за нашите вистински браќа од југ.Или повеќе си загрижен за србите отколку за нашите во егејска?
:smir: