Нереди во Подгорица

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А кога ќе почне некој да сере за Војводина, а нема појма, јас одма му враќам со Илирида, за да види како тоа би изгледало на сопствена кожа... Ја сум секогаш од страната на ПРАВДАТА...
Јебига... ...не сум јас крив што правдата е на страната на Србија...!!!
:toe: :smir:

Глупости....

Каква Илирида Делиjо,не тропаj глупости,таа Илирида веке се создаде,ама на Косово...

И ако беше правдата на страна на Србиjа,зошто Косово повеке не е српско?
На овоj свет нема правда,тоа го разбери...

И не знам со кое лице пробуваш да ги пецкаш Македонците,со таа твоjа ,,Илирида,,

Самиот си Македонец,а работиш против сопствената држава.Каква-таква,држава е...и срамота е да работиш против неа.

А,ако не ти одговараат условите и начинот на коj (не)ги толерираат србоманите во Македониjа,тогаш собери си ги куферите и оди си во Србиjа.

Арно ама прашанjето е:Дали и Србиjа ке те пречека со раширени раце?:toe:

Глупости....

Каква Илирида Делиjо,не тропаj глупости,таа Илирида веке се создаде,ама на Косово...

Глупости а...??? Процени сам дали се глупости...

И ОВА...

А ТЕК ОВА...

И ако останеме слепи и наивни, ќе биде доцна кога се ова ќе се случи...!!!

А,ако не ти одговараат условите и начинот на коj (не)ги толерираат србоманите во Македониjа,тогаш собери си ги куферите и оди си во Србиjа.

Арно ама прашанjето е:Дали и Србиjа ке те пречека со раширени раце?:toe:

А ако тебе не ти одговара на кој начин се борат оние прави Македонци кои ти ги викаш србомани, можеш слободно да се спакуваш и да си одиш во Татарија...
И за разлика од тебе јас сум сигурен дека таму ќе те пречекаат со широки раце... па,пааа...:helou:

А ако тебе не ти одговара на кој начин се борат оние прави Македонци кои ти ги викаш србомани, можеш слободно да се спакуваш и да си одиш во Татарија...
И за разлика од тебе јас сум сигурен дека таму ќе те пречекаат со широки раце... па,пааа...:helou:

Не бери гајле,јас сум веќе во Татарија.

Ич главата нека не те боли за тоа.

Ајде сега ти направи го следниот чекор-марш во Шумадија.

А,што се однесува до македонската ,,Илирида,,тоа е можеби реалност на територијата на западна Македонија,но во секој случај,факт е дека Македонија ја има контролата на тие територии,исто како што е факт дека Србија од неспособност го изгуби Косово.

Ова што го прават Србиве сега е како онаа познатата...

"Кога неможеш по магарето, мавај по самарот"

така излезе дека ние и Црна Гора сме самарот, пе ќе го истураат сиот бес за тоа што го изгубија Косово, а ниту Македонија, нит Црна Гора не се криви што Косово си замина од Србија.

Уште пострашно е ова што се случува, затоа што Црна Гора и народот, му остана ВЕРНИ на ГЛУПАВАТА власт во Србија и дозволија да страдаат и да трпат санкции и војни за да му помогнат на братот србин.

Сега братот Србин како невиден ГАД му се заблагодарува на овој начин.

ТАКА ТРЕБА ДРУЖЕ БЕОГРАДСКИ, САМО НАПРЕД, МАВАЈ ПО САМАРОТ

Neznam,Kosovo ne trebase da bide drzava od legalen aspekt,i od aspekt na megunarodnoto pravo.Fakt e deka populacijata e 93% Albanska,koja kako takva uspea da se izbori za nezavisnost.Za mene Kosovo e veke drzava,Kosovo e odamna izguben slucaj za Srbite,nemoze veke nisto da se pravi.

Fakt e deka Crna Gora e mala drzava so otprilika 500 000 ziteli,i golemo Albansko naselenie.Od druga strana po moe mislenje,bi trebalo da padne vladata vo Podgorica,so toj glupakot Milo Djukanovik,golem mafijas e.:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom