Косово ја призна Македонија

Ке не биде, полека полека, ама ке не биде.

Кого, Косово или Македонија
icon_wink.gif
?

Па ја мислев дека ние го признавме Косово,а не обратно. :kesa:

очекувано беше да не признаат!
само не ми е јасно што е поважно да бидеме признати од земја членка на обединетите нации или од земја која не е членка?
времето ке каже кој згрешил!:smir:
Што е поважно, да бидеш признат од Америка или од Србија?

Што е поважно, да бидеш признат од Америка или од Србија?

Најважно е најпрво сам себе да се признаеш.:toe:

Ако сам немаш верба во тебе, како сакаш другите да имаат?

Под вистината дека “се ќе биде само нас нема да не биде“ (која не е моја,ја цитирав),подразбирам дека никој од нас нема да остане вечно барем во оваа димензија и простор.:smir:

Под вистината дека “се ќе биде само нас нема да не биде“ (која не е моја,ја цитирав),подразбирам дека никој од нас нема да остане вечно барем во оваа димензија и простор.:smir:
Abe tepe i za topologija te bivalo be. Pa kazi si be masko, so do sega kries :smir:

Најважно е најпрво сам себе да се признаеш.:toe:
Па затоа има толку теми за името и за малцински групи во РМ пошто се бара кој е кртот. Македонците никогаш не би го промениле своето име.

Таман работа да не не признаеа! Се очекуваше да вратат :wink:.

Молчете, една добра вест да чуеме и од,,новиот сосед,,

Се надевам дека ќе продолжиме да соработуваме и дека нема да си забиваме еден на друг нож во грбот.

Izjavata na ministerot za NR e del od intervjuto objaveno pred tri dena na BBC na makedonski. Ako toa znachi priznavanje, togash ne' priznale.

Ако ја признам гледам Македонија цвета,сите работи се решија... :/

Браќата срби кои толку многу ги браните, ниеднаш не ни седнаа на маса да кажат абе со мпц шо праиме...па ти мисли му ја.

со косово сеа сме нерешено донекаде,
а за србите си 100% у право

доброто со добро се враќа ние ги признавме нив сеа вратка праат тие:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom