Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
абе народот не е глуп BTW што ако им скине гласови на вмро дане нема да победат пак :smir: уште еднаш ке кажам љубе welcome home и остани си таму до фамилијата ,веруј нејкеш рунда бокс со овој боксер човекот има повисок рејтинг од тито ебате or wathever wats his name :helou:

Братот за враќањето на љубе напиша:
Доста народ, малце донцење со процедурите како по обичај меѓутоа вредеше да се чека.
Многу емоции, радост, скандирање, пеење патриотски песни. Сега сум преморен искрено,голем но и напорен ден беше ова за мене.
Несомнено.
ада за враќањето на Љубе напиша:
Немам зборови.Прекрасно беше.
Спонтано собрана толпа, која размени такви убави емоции.
Луѓе се смееа, плачеа и заедно со брат Љубе пееја за својата љубов кон мајка Македонија.
Преубав ден.
Поголем од животот.
Поголем, поголем.

Кога ќе имате цврст став кон нешто- било што макар и кој мирис на елкички да се ставаат во такси колите пишете. Поздрав4е до вемеро. Оти утре осеќам и за Хунзите ќе има тема како работат против нас со куп стари докази кои наеднаш испливале на површина. Ебате тоа, престанете да не третирате како златни рипки со 5 секунди меморија. :pusk:

ќе ја заебе македонија
веке се знае дека ке го одберат за претседател

Jas bev za nego dodeka bese vo Hag,no vo posledno vreme so nekoi izjavi i ne taka tajni veceri so Bu4ko i 6valerkata na Bu4ko,Meri,epten ja posira rabotata.Glej si go raatot nekoe vreme,uzivaj vo slavata na re4isi cela nacija,pa i mlad si majku mu,pa ima vreme...Ako nemaat poseriozen kanditat SKM,ni6to 4udno i da go podrzat Ljube...

се сретнува на приватни средби со докажани предавници.
Има и друга теорија.
Можеби човекот ја спознал вистината, па увидел дека вистински предавници се оние кои денес го прават предавник и бугарофил.

Боже мој :))))))

Ова му е само тренинг на Љубе бе,после два неуспешни обиди да стане председател на Македонија,сигурно ќе се кандидира за председател во Хрватска каде и ќе победи,со оглед на поларизираноста на политичка сцена и таму.
Затоа да му посакаме добра и прилично успешна кампања во Македонија која ќе му послужи за сигурна победа во Хрватска.

НАПРЕД БРАТУ-ЗА ДОМ СПРЕМНИ!

ТМРО ме вика албанофил.
Србоманите Бугарофил.
Бугарофилите Србоман.
Ти, партиски војник...

Ајде... :pos2:

Повели.

A ti prikrien grkofil, jebiga!

И не ми го пипајте брат Љубе, јасно.

Цар е.

Особено во ваква држава каде нема ниту еден асален, а поготово каде нема народ, туку само чат пат по некој македонец, а се друго некои деминутивни фили и мани!

Кога ќе имате цврст став кон нешто- било што макар и кој мирис на елкички да се ставаат во такси колите пишете. Поздрав4е до вемеро. Оти утре осеќам и за Хунзите ќе има тема како работат против нас со куп стари докази кои наеднаш испливале на површина. Ебате тоа, престанете да не третирате како златни рипки со 5 секунди меморија. :pusk:
Ај да те цитирам од една тема кај шо беше дискутиран твојот став и неговата цврстина...

Бада Бинг за неговата "денес зборам едно напиша:
Do I contradict myself?
Very well, then I contradict myself,
(I am large, I contain multitudes.)

Ако бил симбол на Македонска борба, сега, за жал, веќе не е.
Па боље да го гледам каков е денес и да се заштитам од она што може да го направи утре, отколку да се залажувам со она што бил вчера.
Фак, ова е дури и поетично.:pipi:

Ако бил симбол на Македонска борба, сега, за жал, веќе не е.
Па боље да го гледам каков е денес и да се заштитам од она што може да го направи утре, отколку да се залажувам со она што бил вчера.
Фак, ова е дури и поетично.:pipi:
A од што драга моја Госпоѓо или Госпоѓице е инициран овој ваш "реален" суд ?
Се разбира доколку не е тајна.

A од што драга моја Госпоѓо или Госпоѓице е инициран овој ваш "реален" суд ?
Се разбира доколку не е тајна.
Од когнитивните процеси, кои преку анализа, синтеза, идукција и дедукција ме доведоа до заклучокот.

Хеј, мислам дека тоа е заедничко за секој хомо сапиенс, кој не е у еволутивна регресија.

Од когнитивните процеси, кои преку анализа, синтеза, идукција и дедукција ме доведоа до заклучокот.

Хеј, мислам дека тоа е заедничко за секој хомо сапиенс, кој не е у еволутивна регресија.

Ооо..
Вечерва сме добро расположени.
Позитивна енергија.
Убаво, убаво.

Имам едно прашање.

Дали доколку Љубе Бошковски биде кандидиран за Претседател од страна на ДПМНЕ, ќе ги задржиш истите ставови, или можеби пак ќе се вадиме со еволуцијата :)

Одговори ми за да го меморирам линкот од одговорот, па можеби после три/четири месеци ќе дискутираме пак на некоја слична тема :)

Ооо..
Вечерва сме добро расположени.
Позитивна енергија.
Убаво, убаво.

Имам едно прашање.

Дали доколку Љубе Бошковски биде кандидиран за Претседател од страна на ДПМНЕ, ќе ги задржиш истите ставови, или можеби пак ќе се вадиме со еволуцијата :)

Одговори ми за да го меморирам линкот од одговорот, па можеби после три/четири месеци ќе дискутираме пак на некоја слична тема :)
Ah, soooo witty:pipi:

Повели за евиденција...
НЕМА да гласам за Љубе.
Ни сега, ни во идната инкарнација.

Благодарам за вниманието.

Несомнено.

Поголем, поголем.

Хеј, па Бада се интересира за Љубе?

:)

И тоа е напредок, а сега чувствувам потреба да одговорам.

Имаш премногу мои мислења, и стојам зад секое од нив.
Посебно па за она погоре каде си ме цитирал.

Како може да останам рамнодушен во врска со обвинението од Хаг?
Меѓутоа она за кое беше своевремено олицетворение судењето на Љубе и Тарчуловски, се одразуваше во секој од нас, како Македонци.
Па така и за мене, мислиш дека да беше Тарчуловски или некој друг не би пошол да ги пречекам и удостојам со мое присуство како почит заради нивната жртвување во името на сите македонци кои ја бранеа земјава?

Е сега, доколку Љубе, оној што го познававме пред Хаг и преку неговите писма кои ги испраќаше од таму ( се надевам се сеќаваш на неговите зборови за “борбата“ цитирам:Моја должност е да уште еднаш се заколнам пред Бога и Вас дека нема да ја предадам Македонија и изневерам мојот народ. ) , е ако тој можел да ги смени своите ставови и зборови после враќањето од Хаг, МОЖАМ И ЈАС.

Доколку тој вели дека е потребна пофлексибилна позиција за името, доколку сега вели дека приоритет нему ЛИЧНО било евро-атлантското интегрирање на Македонија по секоја цена и дека тоа ќе било во неговиот фокус на политичко дејствување..., фала ама не ми треба тоа.

Бошковски не се согласува со власта околку сорот за името и во преговорите со Грција заговара помек став.

Најшокантен е одговорот околу враќањето на четирите хашки случаи, раковдството на ОНА, мавровските работници, липковската брана и киднапираните македонци.
Иако на времето прв човек кој раководеше со македонските безбедносни сили, сега Бошковски за овие случаи бара политички договор, без притоа судот во нормална судска процедура да утврди вина или не на обвинетите.
-Не невлегувам дали некој е виновен или не. Но, доколку не се најдат некои разумни решенија и не се постигне политички договор, а се се остави на правосудството да решава, тоа може да ја дестабилизира Македонија, вели Бошковски во интервјуто за неделникот Фокус.
http://kajgana.com/statija_3370.html

А она што е капак на сите овие “ставови“, е “великоградноста“ во дружењето со екипата на Бранко, која си зема најголема заслуга во неговото валкање претходно, а сега гледаме политичка љубов... од интерес.
СДС нема достоен кадар за Претседателски кандидат, па единствениот излез го гледа во пазарот со Љубе.

Кога би имал повеќе време,може би се позанимавал исто така со вадење нечии стари постови во врска со плукањето врз Љубе, а сега наеднаш се најголеми негови фанови и “браќа“ само поради политичкиот им интерес. Ама немам интерес ниту некоја корист да собирам политички поени, може повторно Бада ќе се нафати?!?.. за да не испадне дека и тој е во случајов само политички профитер од редовите на ЕсДеЕсдето :smir:

Фалачаопријатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom