Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_eek:

lb5.jpg

:pos2:
hahahahahahaaaaaaaaaaaaaa:pos2:

Имаше многу добри принципи,и да не беше вашата Америка сега се ке беше ок,а не јас на улица да те плукам ти да ме колнеш и обратно!!!А инаку Љубе е најсериозен кандидат!
abe da toj 1 numero uno :) nemoze nikoj da mu go odzeme mestoto car e coekot hahahahahahah

абе нека си ебат мајката кој сака нека е,секогаш се избираат сами кој и да е.што фајде кој ќе биде,битно е кој го гледа народот а од нашиве политичари тешко да има такви.и да има од другите околу него не може да стори ништо.затоа кој ги ебе:drk::drk::drk:

Се знаеше дека ќе се кандидира,секој со 2 грама памет требаше тоа да го сфати до сега......и би требало да победи како што стојат работите:kesa:

Се знаеше дека ќе се кандидира,секој со 2 грама памет требаше тоа да го сфати до сега......и би требало да победи како што стојат работите:kesa:

Nema da pobedi...ni go mrazam, ni go sakam...ke se userat od nego i ke mu najdat nekoja gachka...

Социолошки феномен: Култ кон личност

Преставници:
Адолф Хитлер
Јосиф Висарионович Стаљин
Јосип Броз Тито
Љубе (јеј, имаме и еден наш!)

Toj zatvorot vo Hag mnogu interesen. Vleguvas kako edna licnost a izleguvas kako sosema druga so smenet karakter i smeneti stavovi. Cudo edno.

Мене ми личи како да некој сака да откине од гласовите на ВМРО. А он без ВМРО, мислам дека нема шанси да победи.

Ja glasam za nego.

Drugari se so Ramush Haradinaj, piele kafe vo Hag, si muabetele...

Americki shpiun jebiga...

Ah deca, deca, ne svakate kolku zdrava hrana i pravilni vitamini mozat da pomognat covek da se prosvetli za cetiri godini i da gi sogleda rabotite onaka kako sto ne mozel pred toa.

ме импресионира неутралонства на некои од закоравениве патриотчиња.... дури се радваја љубе вака љубе така... е сега љубе не чини, тиква, не е интелегентен...

оти не го напаѓавте тогаш ???

јас сепак би го подржал љубе бошковски без разлика што имам одредени симпатии кон вмро...

стварно сте комедија... до вчера во вис го кревате ... сега не чини.... ц ц ц ц ц ц ц

очигледно голем процент од вмровциве на формов имаат изгубено секако чуство за минимална објективност.... т.е се програмирани ботчиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom