- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Босанциве изглеа биле послаби од Естонија а ние се радувавме на бод со нив
Но изгледа Унгарија ќе ја прегази и неа во Сараево па нашиве ќе им биде доволен и пораз до 4 гола во Естонија. ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Додека дојде нивниот натпревар во Сараево, Унгарија ќе го има обезбедено првото место во групата и пласманот на ЕП, така да не сум сигурен дека така лесно ќе поминат во Сараево.Босанциве изглеа биле послаби од Естонија а ние се радувавме на бод со нивНо изгледа Унгарија ќе ја прегази и неа во Сараево па нашиве ќе им биде доволен и пораз до 4 гола во Естонија.
![]()
Oхрид, Кавадарци, Велес...доволно градови кај што атмосферата ќе биди на далеку повисоко нивоОчекував дека Наумче ќе ја сфати посериозно работата околу замената на Кире, но ништо! Не заслужуваме да играме на европско првенство, но поради милијарда околности кои и се случија на Босна ние ќе се протнеме таму низ иглени уши... Доколку продолжат со ваква игра и во второ полувреме, сите до еден треба да се казнат дебело!
А кај да игра на друго место репрезентацијата? Сте слушнале за исполнување на услови во салата!? Мувлосан паркет и клупи од две заковани даски оддамна не се користат низ Европа и светов како што се 90% од салите во Македонија...
ЦЕЛА СРЕЌА ШТО ЕСТОНИЈА МОМЕНТАЛНО ЈА ГАЗИ БОСНА СО 6 РАЗЛИКА, А ЛОШО Е ШТО И НАС ЦРНО ЌЕ НИ СЕ ПИШУВА ТАМУ
Во потпис да не ми стои дека сум портпарол на Комити!?Томиџери кај е подршката од навивачката група комити катастгрофа атмосфера РЕЗИЛ
Но битен фактор на вакви натпревари, подруго е да играш во одлична атмосфера отколку во сала полна околу 3000гледачи и сите ќутат ко пи*иња.Ќе биде подобра атмосферата и во Дебар, Тресонче, Куманово, но атмосферата во овој момент е најмал проблем...
Науче денес КАМЕН,не знае кај се наоѓа..изгубен е тотално...Очекував дека Наумче ќе ја сфати посериозно работата околу замената на Кире, но ништо! Не заслужуваме да играме на европско првенство, но поради милијарда околности кои и се случија на Босна ние ќе се протнеме таму низ иглени уши... Доколку продолжат со ваква игра и во второ полувреме, сите до еден треба да се казнат дебело!
А кај да игра на друго место репрезентацијата? Сте слушнале за исполнување на услови во салата!? Мувлосан паркет и клупи од две заковани даски оддамна не се користат низ Европа и светов како што се 90% од салите во Македонија...
ЦЕЛА СРЕЌА ШТО ЕСТОНИЈА МОМЕНТАЛНО ЈА ГАЗИ БОСНА СО 6 РАЗЛИКА, А ЛОШО Е ШТО И НАС ЦРНО ЌЕ НИ СЕ ПИШУВА ТАМУ
Мене не ми смета тоа, кај сака нека игра репрезентацијата + и јас сум за тоа да игра во различни градови... Проблемот е што со ваква игра како денешнава нема никого да победиме, па ниту една Естонија. Точно е дека ќе имала Македонија поголема поддршка во друг град, но уште поточно е дека каде и да игравме пак ќе изгубевме од Унгарија. Унгарциве не ги испотија ни дресовите, а ни направија 10 разлика...Но битен фактор на вакви натпревари, подруго е да играш во одлична атмосфера отколку во сала полна околу 3000гледачи и сите ќутат ко пи*иња.