Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Босанциве изглеа биле послаби од Естонија а ние се радувавме на бод со нив :tapp: Но изгледа Унгарија ќе ја прегази и неа во Сараево па нашиве ќе им биде доволен и пораз до 4 гола во Естонија. :)

П

Паспарту

Гостин
Босанциве изглеа биле послаби од Естонија а ние се радувавме на бод со нив :tapp: Но изгледа Унгарија ќе ја прегази и неа во Сараево па нашиве ќе им биде доволен и пораз до 4 гола во Естонија. :)
Додека дојде нивниот натпревар во Сараево, Унгарија ќе го има обезбедено првото место во групата и пласманот на ЕП, така да не сум сигурен дека така лесно ќе поминат во Сараево.

Со оглед дека мака мачевме со Естонците пред некоја година, ќе биде многу тешко на нивни терен...

Босна има одлична репрезентација, ама имаат премногу суспендирања, превирања во сојузот и што ли уште не :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова НИКАД ама НИКАД не се случило и е жив срам. Се мислам дека неиграњето на Кире ги направи играчиве МИВКИ

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Леле срамота...како ли би биле на Европското ако влеземе...леле салата.

П

Паспарту

Гостин
Естонија - Босна 35:30 конечен резултат!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
OOOO Естонија победила со Босна 35-30 ајде ќе не спасат

Член од
14 март 2010
Мислења
16.989
Поени од реакции
16.426
Очекував дека Наумче ќе ја сфати посериозно работата околу замената на Кире, но ништо! Не заслужуваме да играме на европско првенство, но поради милијарда околности кои и се случија на Босна ние ќе се протнеме таму низ иглени уши... Доколку продолжат со ваква игра и во второ полувреме, сите до еден треба да се казнат дебело!

А кај да игра на друго место репрезентацијата? Сте слушнале за исполнување на услови во салата!? Мувлосан паркет и клупи од две заковани даски оддамна не се користат низ Европа и светов како што се 90% од салите во Македонија...

ЦЕЛА СРЕЌА ШТО ЕСТОНИЈА МОМЕНТАЛНО ЈА ГАЗИ БОСНА СО 6 РАЗЛИКА, А ЛОШО Е ШТО И НАС ЦРНО ЌЕ НИ СЕ ПИШУВА ТАМУ
Oхрид, Кавадарци, Велес...доволно градови кај што атмосферата ќе биди на далеку повисоко ниво ;)

Ама ае друга прикаска е тоа..

П

Паспарту

Гостин
Ќе биде подобра атмосферата и во Дебар, Тресонче, Куманово, но атмосферата во овој момент е најмал проблем...

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Томиџери кај е подршката од навивачката група комити катастгрофа атмосфера РЕЗИЛ

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас пак ќе кажам тоа што Кире е отсутен внесе страв кај играчиве што е апсолутно недопустливо. Само цела среќа што Босанциве се дрва па изгубија од Естонија и само со победа над нив одиме во Србија.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ова срамови невидени. Одамна вакви бруки не не јаделе.
Анемично у секоја смисла на збор, од публика до играчите на терен. Жарот е сведен на нула!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.989
Поени од реакции
16.426
Ќе биде подобра атмосферата и во Дебар, Тресонче, Куманово, но атмосферата во овој момент е најмал проблем...
Но битен фактор на вакви натпревари, подруго е да играш во одлична атмосфера отколку во сала полна околу 3000гледачи и сите ќутат ко пи*иња.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Очекував дека Наумче ќе ја сфати посериозно работата околу замената на Кире, но ништо! Не заслужуваме да играме на европско првенство, но поради милијарда околности кои и се случија на Босна ние ќе се протнеме таму низ иглени уши... Доколку продолжат со ваква игра и во второ полувреме, сите до еден треба да се казнат дебело!

А кај да игра на друго место репрезентацијата? Сте слушнале за исполнување на услови во салата!? Мувлосан паркет и клупи од две заковани даски оддамна не се користат низ Европа и светов како што се 90% од салите во Македонија...

ЦЕЛА СРЕЌА ШТО ЕСТОНИЈА МОМЕНТАЛНО ЈА ГАЗИ БОСНА СО 6 РАЗЛИКА, А ЛОШО Е ШТО И НАС ЦРНО ЌЕ НИ СЕ ПИШУВА ТАМУ
Науче денес КАМЕН,не знае кај се наоѓа..изгубен е тотално...
Имав напишано во еден од моите претходни постови....
Наумче добива голем слободен простор кога е Кире на терен,без него се губи...
Нема со кој да игра...
Е па да го имам еден Кире Лазаров покрај мене и јас ќе пуцам и ќе давам по некој гол...
Секоја чест на квалитетот на Мојсо,но сепак не е Кире Лазаров....

П.С.Во право си за условите во другите сали..
Салата во Охрид е нешто посалам,и Кавадарци не е лоша,се друго мизерија....
Тука државата е крива...
Повеќето сали се во сопственост на ЈПССДП,денар не се вложува таму....пропаѓаат...
Многу ми е криво за овој меч...шо салата во Битола не е како шо треба...
Тука два пати ги изгоревме Унгарците,ама тоа помина...
Очекував ваква атмосфера,затоа ми беше постот околу навивачите...
Нема навивачи кои ќе ја подигнат атмосферата.....да се организираа Комити пак ќе имаше јака атмосфера...вака театар....:zid:
Од семкарите се виде епилогот....
Им фалат само од оние реквизитите за шлапкање,како во Бундес Лига...:kesa:

П

Паспарту

Гостин
Но битен фактор на вакви натпревари, подруго е да играш во одлична атмосфера отколку во сала полна околу 3000гледачи и сите ќутат ко пи*иња.
Мене не ми смета тоа, кај сака нека игра репрезентацијата + и јас сум за тоа да игра во различни градови... Проблемот е што со ваква игра како денешнава нема никого да победиме, па ниту една Естонија. Точно е дека ќе имала Македонија поголема поддршка во друг град, но уште поточно е дека каде и да игравме пак ќе изгубевме од Унгарија. Унгарциве не ги испотија ни дресовите, а ни направија 10 разлика...

Kajgana Shop

На врв Bottom