Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мене искрено ми смета што има Албанци играчи во Вардар, на трибини пееме А бре македонче, Мртов Ш****р добар ш****р а ни играат за тимот...со тоа и играчите Албанци ги вреѓаме...

Мене искрено ми смета што има Албанци играчи во Вардар, на трибини пееме А бре македонче, Мртов Ш****р добар ш****р а ни играат за тимот...со тоа и играчите Албанци ги вреѓаме...
Епа брат дај ако не да направиме само Скопјани да играат во Вардар,мене страшно ми сметаат тие пеења ама тоа е :toe: сепак јас не заборам дека еден од најдобрите фудбалери што излегол од Македонија е Албанец-Артим (Аце) Шакири :olee:

Pa so ako peeme taka, tie se profesionalci i mora da igraat bezrazlika sto i kako peeme. A inace toj mensur idrizi e napagjac ili???

Денеска во Негорски Бањи пријателска со Брегалница Штип

Идриз е офанзивен средњак :helou:
Ako, takov i ni trebase se nadevam dostojno ke go zameni Emurlahu. Ah kako ni fali uste nekoj sea za u sredina i uste edno krilce, pa i nekoj za u odbrana tenki sme i gotovo:)
I kako zavrsila denes so Bregalnica, doznal li nekoj?

Ako, takov i ni trebase se nadevam dostojno ke go zameni Emurlahu. Ah kako ni fali uste nekoj sea za u sredina i uste edno krilce, pa i nekoj za u odbrana tenki sme i gotovo:)
I kako zavrsila denes so Bregalnica, doznal li nekoj?
Тепале 2-1 со головите на Ејупи и Костенцовски

Mensur Idrizi e najslabiot igrac sto go imam videno vo redovite na Shkendija,ke se uverite i samite.Bese vo Shkendija,pa go zedoaa u Rabotnicki pa niti 1 natprevar ne odigraa tamu,pa dojde povtorno na Shkendija na pozajmice,pa sekoj natpravar publikata mu svirase na trenerot da go izvadi od igra.No koj znae mozebi tokmu kaj vas ke go bidne kao fudbaler.:helou:

^ Се сеќавам за него имав читано некаде, и порано го кудевте. Не сум го гледал, не знам... ама и онака составот на Вардар годинава е ко циганска черга крпен.

Mnogu optimisti be nasive:) Kostencovski vika:"Mladi sme, no kvalitetni". Jas se soglasuvam i ocekuvam borba za cetvrto mesto so Metalurg:)

Mnogu optimisti be nasive:) Kostencovski vika:"Mladi sme, no kvalitetni". Jas se soglasuvam i ocekuvam borba za cetvrto mesto so Metalurg:)
Eх, па сега ти испадна помал оптимиста од нив :)

Иначе утре, пријателска со локалниот второлигаш Миравци пред заминувањето од Негорци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom