Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Засега се знае распоредот на првите две кола од македонската лига. Погледни тука.
http://www.macedonianfootball.com/component/option,com_joomleague/Itemid,129/
И адни ме за френд.:helou:
Te adnav:)
Abe ne e mozno samo za prvite dve kola da ima samo eve na pr. jas znam deka u treto gostuvame vo gjorce:)
A mene me interesira koga igrame so sloga. Jas naslusnav deka igrame vo sesto kolo ali neznam kade?
Go prasav toj svercerot sto e na kajgana ali toj mislese deka go provociram i ne mi ni vrati:):)

Fala bobice kasno vidov:):)

Abe ne e mozno samo za prvite dve kola da ima samo eve na pr. jas znam deka u treto gostuvame vo gjorce:)
A mene me interesira koga igrame so sloga. Jas naslusnav deka igrame vo sesto kolo ali neznam kade?
Go prasav toj svercerot sto e na kajgana ali toj mislese deka go provociram i ne mi ni vrati:):)

Fala bobice kasno vidov:):)
6то коло играме со Слога во гости

Што знам де, така разбрав.:kesa::kesa:

Ништо нема да биде интересно низ Чаир зашто ќе врие од полиција.Полицијата е далеку поорганизирана од порано така да низ сите приоди кон Чаир ќе има јака контрола освен ако не се соберете 4-5000 па нешто да испадне од контрола , а вака со 7-800 души многу тешко.И плус тука не се зборува за вакви работи зашто џандарите го читаат форумот.

Ништо нема да биде интересно низ Чаир зашто ќе врие од полиција.Полицијата е далеку поорганизирана од порано така да низ сите приоди кон Чаир ќе има јака контрола освен ако не се соберете 4-5000 па нешто да испадне од контрола , а вака со 7-800 души многу тешко.И плус тука не се зборува за вакви работи зашто џандарите го читаат форумот.
I toa sto vikas:):)
Zatoa ne pisujte niso za planovite za taa utakmica:):) poso cika dzandar naucil i da cita:):):)

Нема да ве пуштат на Чаир, џабе и да правите планови. Една трибина имале, и било опасно...а муријата само посматра. Да си вршат работата како што треба нема да биде опасно. Која брука еј џандар да ти рече неможе зошто е опасно, едно посрано населбиче неможе да го обезбедат како што треба, ебати државата.

Мала промена во планот. Наместо со циганите од Кипар, денес против црнгорците Рудар Плевља од 18.30 ч. Воедно, тоа е и последна контрола во Златибор.

Кој е овој Горан Наумовски од младинска школа или???

Почна во Македонија ЃП да игра, пред неколку години, па заигра за Алумина некоја година, па се премести во Напредок во Кичево имаше 2 неуспешни сезони, изминатава сезона во Октомври некаде имаше повреда, скрши нога... и го напушти Напредок и се врати во Алумина постигна неколку ефектни голови, неколку хет-трика на 2-3 утакмици... и еве го сега за Вардар на полусезона, мислам дека постигна гол на некој од припремиве... сепак станува збор за висок корпулентен напаѓач, со добра техника...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom