Зимска или летна гардероба?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Што повеќе преферирате зимска или летна гардероба?
Јас сум повеќе кон летна така да сега кога го отворив плакарот ме удри дамла...немам ништо зимско купено со години,едноставно несакам џемпери,јакни,бунди и слично...како е кај вас? Повелете :smir:

Морам да кажам летна гардероба, иако го мразам летото.
Нели, полесна облека, едноставно немам на себе тежина, немам милион партали и не се движам ко робот, што е случај у зима.

:jaj:

Несакам зима и воопшто не сакам зимска гардароба.
Сакам лето и обожавам лесна гардароба. Летно време се можни милион и една комбинација :). Плус бела боја како што обожавам мммм и секако светли бои.
А зимно време џемпери:(, се долги капути, предебели јакни и повеке темни бои се носат (кај да облече човек бело лом ќе се направи:icon_lol:)
Плус летната гардароба е посекси:pipi:

Сакам вака во зима и кога е ладно со џемпери да се облекувам. Летни кошулчиња многу малку имам.

Сакам и летна и зимска ама попријатна ми е летната за носење, како шо спомнаја погоре по лесна е и не морат да стојш укочен ко робот :wink:

Letna definitivno. Kolku samo polesno se cuvstvuvam vo leto so maicka i suknjicka na mene. Raat
Zimata ne ja sakam. Zimskata obleka pa ic. U kaput celo vreme, bezveza. Pa salovi, sarpi, pa cizmite gledas ti propustaat. Moze i radi toa ja mrazam zimata

Јас општо не сакам да се облакам, така што бирам летна облека, поблиску е до голотија :pipi:

Зимска, затоа што сакам да ставам шалчиња, елечиња и триста глупости на мене.
А и капутчиња обожавам. :pipi:

Летната ... по елегантно се осеќаш поопуштено ... :)

Повеќе сакам лето па затоа и летната облека:smir:. Се чувствувам покомотно а и посекси е нормално :wink:

Зимска , многу сакам додатоци како марами, капчиња, ракавици , капутчиња, а и ладното време го сакам повеке од топлото

Јас сум се сменила за 180 степени.:toe: Порано обожавав лето, особено заради летната гардероба, обожавав летни маички, ама сега некако повеќе ми лежи зимската, есенската гардероба, исто како што повеќе ми лежи дожд и студ. Не знам зашто и од облеката која сега моментално ја имам, зимската гардероба ми е поубава од летната.

Зимска дефинитивно...Ќе си го облечам капутчето, шалчиња си имам цела колекција, башка обожавам да носам кошула со елече или со некоја адекватна блуза... Од зимска единствено не сакам, и никогаш не сум сакал да носам јакни. Ако сум низок, мислам дека палто ми стои подобро.:)

Летна дефинитивно.
Не дека не сакам зима, ама се нервирам кога сум наоблечена. Летото ми е период кога се облекувам покомотно, порелаксирано едноставно поубаво се чувствувам.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom