Зимска или летна гардероба?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Зимата одсекогаш повеќе сум ја сакал така да повеќе би сакал зимска облека..

..лето..лето..летооооооо...што значи летна гардероба...зима нејќум и малце зимска гардероба имам...:nesvest:

Лето дефинитивно. За излегување/забави, кошула на кратки ракави и најчесто црни фармерки (ја истакнуват повеке кошулата). За chilling out најчесто маичка со кратки ракави и 3/4 фармерки.

јас повеќе сакам зимска гардероба. Обожавам да носам чизми,капутчина..узвратници...едноставно повеќе ми се допаѓа зимската гардероба:pipi:

Летна. Од причина што е полесна помалку треба да носиш на тебе и послободен си така. Зимска немам проблем за убавина и слично ама за да се заштитиш од ладно и слично на тебе треба да начукаш облека ептен. Затоа летна.

Jas sakam letna garderoba nekako polesno i poubavo se custvuvam ,a zimskata garderoba ne ja sakam oti kako robot se custvuvam trista raboti na mene:smir:

зимската дефинитивно... летото и онака не го обожавам многу!!! шалче,капутче и се е ок...:pipi:

Летна!Ме нервира кога сум наоблечена многу :/ Јакна,блузи,џемпери :nenene:
Летната е покомотна облека :smir:

Се разбира летна гардероба. Повесела е , пожива...

hi

Poveke izbor ima mislam letnata :wink: a i zimnata ne e tolku losa

Ммммм, обожавам џемперчиња, високи чизмички, марами имам секакви, ги обожавам, а за поладно време и шалчиња. Сакам кога многу облека ќе ме стопли од студот, а мразам кога во лето колку и да си оскудно облечен или полугол, пак ти е топло.

Зимна, многу комбинации со детаљи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom