Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A како би изгледало тоа "расчистување" си Србија ?
Не заради друго, некако не ми е јасна темава, па доколку може од ова расчистувачите да добијам мало дообјаснување.
Да ги нападнеме и уништиме.:pos2::pos2::pos2:
Аха.
Епа дај нека кажат кога, како, каде...има некој информација ?
Зарем да раскрстуваме со нашите браќа?
Damn, you're so cruel people
Освен, екс-Ју со Србија неаме ништо вкрстено.
А, да, и пријателството со Грција ни е взаемно
Она што треба да го раскрстиме slash уништиме, се wannabe србите во Мк. Тие бедни креатури, со трунка (или без воопшто) српска крв, кои изиграваат вечи србин од србина
I treba da raskrsti, kao sto Srbija treba da povuce priznanje o imenu Makedonija.
Јас мислам дека сеуште не е расчистено..Зошто не се носи тој проклет Закон за Лустрација? Зошто се толерира Јоки Вранецот, се мавта по затвори, и слично место да биде протеран од Македонија и никогаш да не може да влегува? Нека си оди во неговата епархија во Србија...Сеуште има југоносталгичари, сеуште има луѓе кои ја сметаат Србија за братска..Сеуште српската пропаганда има каква таква сила во Македонија..Така да мислам дека сеуште не е завршено..Закон за Лустрација е потребен...Казна за оние кои ги носеа Македонските чеда на Голи Оток...Се “испоклавте“ бе,чоек не може ни 5-6 саати да ве остави.Македонија расчисти со Србија уште пред 17 години,останува да расчистиме со Бугарија и со Грција,ама тоа како што гледам тешко ни оди,или не ни оди никако.Ама верувам дека еден ден ќе ни тргне па Македонија ќе си биде Македонија во вистинска смисла на зборот.Вакви теми каде јавноста се фокусира кон другите освен кон вистинските непријатели што ни ја окупираат Македонија се срамни и подли.
Немој некој погрешно да сфати дека ги бранам Србите и дека сум Србофил,зошто ви ја кажувам реалноста која многупати е поболна и од најголемата лага,ама во суштина вистината е таа од која никој неможе да изба.![]()
A како би изгледало тоа "расчистување" си Србија ?
Не заради друго, некако не ми е јасна темава, па доколку може од ова расчистувачите да добијам мало дообјаснување.
Види братче, од страна на Србија не сме баш почитувани, имам другари што играле и играат фудбал во Србија, и не сметаат за втора класа, само прошетај низ youtube или некој сајт, не пишуваат како ПЈРМ, а па ич не ги сакам дегениве што навиваат за Партизан и Ѕвезда, само види какви пароли истакнуваат, прошетај низ нивните сајтови, не пишуваат како ПЈРМ, дека сме створени од Тито, дека сме Бугари или Срби. За црквата да не зборам.videte od strana na srbija sme dosta postovani ,i ne bese fer sto go priznavme kosovo
Македонија кога играше со србија(тогаш СФРЈ) пред 10ина години во квалификации за европско во фудбал на официјалниот пренос на ТВ не имаа напишано како БЈР Македонија.Бев мал тогаш ама добро се сеќавам дека родниниве мои се нервираа.Со тоа само го покааа нивното мислење спрема македонскиот народ и држава.Ние во Србија сме поштовани само од југоносталгичарите кои цело време викаат:како беше тогаш....Тоа време помина и затоа мислам дека немаме никаква допирна точка со србите или било кој сосед.videte od strana na srbija sme dosta postovani ,i ne bese fer sto go priznavme kosovo