Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Игра Вардар фантастично,oooo..... Mомците уште еднаш ни ги исполнија срцата со своите партии. Можеа комотно уште 2-3 гола ако беа малку попрецизни.

ODLICNA IGRA NA VARDAR DENESKA MOZESE DA BIDE POISE ALI AJ PAMET ZA DR PAT HAHAHA

P.S. CELA JUZNA REDARI :vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Во 3 минута беше
Инаку секоја чест за момците ги поминавме Работнички сеа сме 4 на табела имаме шанси за 2 место
Па Милано би требало да падне ама за Ренова ке биде тешко.Браво за Вардар со овој состав растура БРАВО

браво браво... како да се прероди Вардар. Честитки за победата.

Уште еднаш се покажа златното правил одека не може секо јда игра во вардар без разлика колку бил добар во неко јдруг клуб. Сете те се на Веров ко јрастураше во Лацио а во Манчестер не пружаше такви партии. Истот мислење го имам и за вардар каде овие малдаи момци носат некаква енергија слична на клубот ако можам така да се изразам и затоа и даваат добар резултат. но сепак мора да признаеме дека немаат доволн оискуство и самодоврба зашто после брзиот гол цело време играа бунекр и ги рогаа топките во воздух н ои храбрите среќата ги прати. Се надевам дека кога би се купувале нови играчи мора да се има осет да се земат такви кои ќе ја имаат таа симбиоза помеѓу клубот за да го дадат својот максимум.

Е вака се игра за Вардар (и за секој друг клуб), од срце! Овие младиве 100 пати играат подобро од лигушите што земаа невидени плати. Убаво викав јас, земаат плата и нормално дека нема да играат на ниво, ги боли к*р нив дали ќе тепаат или не. А младиве се желни за докажување, и тоа и го прават. Уште еднаш секоја чест! И честито победа!

Не ми се верува у Македонски Спорт ја типуваа Х2 :tapp:...демек Вардар без подготовки и одма играчите биле заморени...браво дечки одлични сте :vozbud:

Во 3 минута беше

Дечко изгледа утакмицата си ја гледал на www.flashscore.com па затоа ми кажуваш 3 минута. Голот што го даде Емурлаху беше можеби најбрзиот гол во историјата на Македонија, точно во 12-та секунда.

Со Напредок дома на 04.04.2009 год, па наредно коло гостување во Битола

Igra magicno magicnooooooooo VARDAR igra FANTASTICNO!!!!!!!
I pazi i pazi i pazi VARDAR gazi!
Se vrakame na stari pateki ovie mladive se sto pati bolje od ZVEZDITE od esenskiot del. Sega dve nedeli pauza pa Napredok pa posle odime kaj cupinjata u bitola:):)

Igra magicno magicnooooooooo VARDAR igra FANTASTICNO!!!!!!!
I pazi i pazi i pazi VARDAR gazi!

Se vrakame na stari pateki ovie mladive se sto pati bolje od ZVEZDITE od esenskiot del. Sega dve nedeli pauza pa Napredok pa posle odime kaj cupinjata u bitola:):)
Има некој клип со песнава,сакам да ја чујам бидејќи од некој сум слушнал позитивно а од некој негативно мислење за песнава демек крадена од таурунум бојс.Мене ми седи како добра ако има клип постирајтего :helou:

На почетокот на клипот, инаку ова е утакмицата со Металург

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom