Мартин Протуѓер?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде дури е актуелна Србија една српска: “какав си ти, таква ќе и чељад да ти буде“.

Не мора да значи дека ова ќе важи и за некоја идеолошка матрица, но шо да прајме...и на јогурт ќе дуваш, кога ќе се попариш повеќе пати.

Ме радуваат причините за цврста верба во нашите официјални чувари на името и идентитетот.

Спиј мирно Македонијо.

Овој треба да се стрела не да му се дава моќ. Уа! Уа! Уа!

Mартине, дефлорирај ме!!!!

Ада, среќна си сеа? :)))))

А има момакот со шо да дефлорируе??

Или треба да го позајми од Н.Г. кој пропратно го зајми од Љ.Г., а тој во консулта ција со каракачанов кажуе дали смее или не смее да има дефлорации или само појебавања со Македонија и македонците!

Mартине, дефлорирај ме!!!!

Ада, среќна си сеа? :)))))
Среќна бев и претходно. Because I'm a believer.

И ова не е дефлорација. Не дефлорираа одавна.
Сега само поплитко или подлабоко не пенетрираат.

Елем, Ада, прашањето е кој? Или кој како стигне и колкаво му е куренцето толку и ни го спикуе...важно дури и малото куре, ако целосно го спикаш, со муда те шамара по гзенце!

Дали мрсулко со дискутабилно наследство, дали рошав октопод, дали размазен крак на тој октопод...Не битно.
Битно е дека сакаме да си вртиме гз.
На секој.
Не сме пребирливи за величина.

И после не боли, ова, она...Епа, јеби га.
После ебење нема каење.
Особено после ова "преговарачково" нема да има простор за поплаки.

Дали мрсулко со дискутабилно наследство, дали некој белосветски старец, дали рошав октопод, дали размазен крак на тој октопод...Не битно.
Битно е дека сакаме да си вртиме гз.
На секој.
Не сме пребирливи за величина.

И после не боли, ова, она...Епа, јеби га.
После ебење нема каење.

Сакам да знам кој ме ебе.
Затоа, си прашав ко ебан, поштено :pipi:

Сакам да знам кој ме ебе.
Затоа, си прашав ко ебан, поштено :pipi:
Ме збунуваат моментите на потомок е/не е...Али како и да е, малиов е уште еден "железен чувар" на македонското.

Уште да испадне дека дефинитивно сме традиционално ебани од неговто презиме...Онда, журка!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom