Македонскиот парламент-признавање на Косово?

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе признавањето на Косово беше реалност.Единствено што требаше е да се побара од албанците во македонија нешто за возврат.на пример да ги подржат на македонците во спорот за името без разлика дали неизнајдувањето на решение ќе не чини влез во НАТО и ЕУ.

...Или барем да не ни ги корнат граничните камења...оти скапи се !
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Лудориите продолжуваат,ние сме единствената земја во светот на која Косово и наложува да го признаеме под услови како што тие сакаат.Слободно можеме да прифатиме и име “дрмосерци“,најверојатно како што Косово ќе не признае нас,ако воопшто не признае.Уствари зошто Косово сега и би не признавало воопшто,и онака не ни ги признаваат новите граници корнејќи гранични камења,и онака чекаат нова демаркација која ќе биде најверојатно до Кичево.......:toe:

Абе луѓе признавањето на Косово беше реалност.Единствено што требаше е да се побара од албанците во македонија нешто за возврат.на пример да ги подржат на македонците во спорот за името без разлика дали неизнајдувањето на решение ќе не чини влез во НАТО и ЕУ.

Eeeee.....мене тоа ме интересира.

Дали ке не признаат под Уставно име косоварите?

Реално и чесно би било ние да го признаеме глупавото Косово,а тие да не признаат под Уставното име,без покасно да имаат право да го променат ставот,па да не завикаат и тие ФИРОМ???

Мислам како држава треба малку од малку да изиграме разумно.Т.е не ние,туку политичарите,подобро кажано.

Лудориите продолжуваат,ние сме единствената земја во светот на која Косово и наложува да го признаеме под услови како што тие сакаат.Слободно можеме да прифатиме и име “дрмосерци“,најверојатно како што Косово ќе не признае нас,ако воопшто не признае.Уствари зошто Косово сега и би не признавало воопшто,и онака не ни ги признаваат новите граници корнејќи гранични камења,и онака чекаат нова демаркација која ќе биде најверојатно до Кичево.......:toe:

Се подиграваат со нас како сакаат. Па уште да се радувам!?! Јас не можам да ги прежалам тие од мотелот што ги врзаа и ги дигнаа у воздух, тие изрезбаните... Уф!

А ова "до Кичево" сеа смешно ми делува ама така си е...

Abe ja sum protiv priznavanjeto na Kosovo, ama ako vekje go priznavaat neka go napravat toa posle 15ti oktomvri, poso u ponedelnik (13.10.2008) idam na ekskurzija u Belgrad, Srbija i ne bi sakal da doziveam bilokakvi neprijatnosti! :nenene:

2001-ва агресија од Косово.Седум г. покасно признавање на нивната независност.Браво.:tapp:

Многу Ви благодариме!!! Faleminderit shumë!!!
mk.gif
Macedonia

http://www.kosovothanksyou.com/

и ШТО ФАЈДЕ АКО ГО ПРИЗНАЕМЕ КОСОВО....
САМО УСЛУГА НА ШИПТАРИВЕ....

Abe ja sum protiv priznavanjeto na Kosovo, ama ako vekje go priznavaat neka go napravat toa posle 15ti oktomvri, poso u ponedelnik (13.10.2008) idam na ekskurzija u Belgrad, Srbija i ne bi sakal da doziveam bilokakvi neprijatnosti! :nenene:

Смени потпис:)

Би тербало од сега па натаму да е земјо албанско-ропска Македонијо!

Уште утре да го слушнам Змијата како и се заблагодарува на Поранешната Југословенска Република Македонија...:tapp::nesvest:

Абе ќе ги отпризнаеме ко со Тајван ние си имаме искуство со отпризнавање одма пу пу неважи

Дефинитивно американците успееа на целиот Балкан да инсталираат марионетски влади кои своите држави ги претворија во банана држави, мора каква банана, во кондом држави, после употребе бацити.

Иднината е во нова генерација на политичари со славјанска национална свест кои ќе изградат здрави и квалитетни односи помеѓу словенските народи.
Не мора тоа да биде кој знае каква љубов, доволно е заедничкиот интерес.
Само така и може да ги вратиме поробените земји.
Друго чаре негледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom