Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Трифун Костовски нема да ги плати парите за случајот "Васоски" и изјави дека ако на ФФМ му одговарало во оваа лига да игра без еден Вардар нека го направи тоа.

Што му е на Трифун бе? Човекот очигледно не знае што да направи сеа. Само ке го укопа Вардар се подлабоко во бездната на Македонскиот фудбал.

Што му е на Трифун бе? Човекот очигледно не знае што да направи сеа. Само ке го укопа Вардар се подлабоко во бездната на Македонскиот фудбал.

Ќе го укопа ама ќе го јаде како поп сарма. Он не е свесен дека ако го дозаебе скроз клубот нема да може од дома да излезе. Ова не го кажувам во афект или онака лаечки него секој нормален и прав навивач ќе се бунтува против ваков уништувач на спортот во Македонија.

Нормално, али да видам кој е тој шо ќе не собере на протести. Мислам дека ќе си ќутиме као и увек, шо никако не можам да го разберам. Али, и поред тоа шо не ми лежи хулиганство, би му идел пред врата заедно со комити на педерот да му објасниме дека не може курташак да си игра. :sakas_ust

Нормално, али да видам кој е тој шо ќе не собере на протести. Мислам дека ќе си ќутиме као и увек, шо никако не можам да го разберам. Али, и поред тоа шо не ми лежи хулиганство, би му идел пред врата заедно со комити на педерот да му објасниме дека не може курташак да си игра. :sakas_ust
Брат мора некој да почне :toe: па макар биле и само ние двајце,мора да се стави крај на оваа агонија,одтука произлегле многу работи зашто не и оваа!

Што биле тоа рчките со СПБ на Работнички-Вардар кошарка знае некој??Слушнав имало тепани членови на УКБ,СТВАРНО!!!????????:vozbud:

ГОЛМАНИ: Томе Пачовски, Љупчо Кметовски, Марко Јовановски
ОДБРАНА: Васко Божиновски, Никола Ѓошевски, Агиналдо Брага, Дино Најдоски, Дарко Стојанов
СРЕДЕН РЕД: Никола Глигоров, Оливер Пеев, Марко Костенцовски
НАПАД: Филип Петров, Бурхан Емурлаху, Музафер ЕЈупи, Бобан Јанчевски,
za nasava liga ovoj sostav e korekten pa da bideme realni koj pa ima tolku podobar sostav od nas a za mladincive pa i tie mora da pocnat da igraat ne moze vecno da bidat mladinci

Хаха..

Кога вев на натпреварот во битола помеѓу Пелистер-Вардар имаше еден ударен транспарент што може да го виде секој...

И АБРАМОВИЧ ДА ГО КУПИ ВАРДАР!!! ПАК КЕ ОСТАНЕТЕ ПИ*КИ!!!

Од Вардар веке не очекувам НИШТО во наредниве 2-3 сезони ако не и повеке:toe:,:zid: .Станува збор за не толку многу пари па маме му ебам ако треба нека остават кутии граганите пари да ставаат да се соберат пари за исплата на долгот на Васовски мислам дека беше.Се додека не го земе некој ЈАК финансиер а не некои подпросечни никакви финансиери Вардар никогаш нема да биде тоа што беше.Плус се нервирам бе кога ми кажува татко ми како било он кога идел на утакмици,се нервирам кога ги гледам картите што ги зачувал,а најмногу се нервирам што немаме моментално НИКАКОВ ВАРДАР.

слабо расположен во врска со ова.:)

Доколку до утре не се исплатат играчите од страна на Трифун ќе стапат во штрајк, односно со бојкот на првата утакмица со Турново во гости што ќе значи губење на бодовите по административен пат.

Доколку до утре не се исплатат играчите од страна на Трифун ќе стапат во штрајк, односно со бојкот на првата утакмица со Турново во гости што ќе значи губење на бодовите по административен пат.
Измислица на Нова Македонија

Измислица на Нова Македонија

зошто да биде измислица? раководството беше изминатиов период топло ладно. Имаше штрајк од страна на фудбалерите зошто да не стапат повторно? Ако тебе не ти плакаат кирија,рати и плата нема да штрајкуваш? Се најубаво на Вардар,ама ова "сад ме има,сад ме нема"(мислам на финансиерите) не оди на арно.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom