Како Yugo нема друго!

• Креатор на темата Креатор на темата Untak
  • Време на започнување Време на започнување

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
За највозеното возило во бившите Југословенски држави не треба да ви кажувам многу, било ако не е и сеуште, тоа е познатото Yugo, лично и јас имав едно во средно, крш беше, но ме носеше до средно, а и на него се научив да возам, заради таа негова популарност неизбежно е и да се направат неколку вица на негова сметка, јас ќе почнам со неколку, па ако имате и вие некој слободно споделете го со остатокот од нас.

-Стандардна опрема со Yugo: -Возен ред од градските автобуси!

-Зошто Yugo има греач на прозорот од гепекот?!...
-За кога ќе го буткате зимно време, да ви ги грее рацете!

-Зошто Yugo е регистрирано за 5 особи?!...
-За да може еден да управува додека четворица го буткаат!

yugo2b.jpg

y_phone2.gif

Дошол тим научници од Хонда на посета у Застава да разменат искуства.Ги прашуваат Србиве како проверуваат у Јапонија дали добро дихтуваат вратите и прозорите,овие викаат,ставаме една мачка внатре и ако наредното сабајле е мртва внатре значи добро дихтува.А кај вас како?
И ние ставаме мачка во Југото,ако сабајле уште е внатре добро е.

моето југо не игра вака ама ќе го запишам на часеви по танц

Немојте бе така за Југо, со месеци си го возам нашево, не ми дозволува татко ми другата кола да ја возам. ЅВЕР е Југото.

Дедоми имаше ЈУГО....Кога бев 15 години го украдов 2пати на 3от пат ме фати

може ќе се смеете но да ми дадат BMW ќе го продадам уште истиот ден и ќе си купам југо 45. или буба 1300 хахаха незнам зошто но не обожавам ниедна друга кола освен овие две.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

еве и од мене еден виц за Yugo :raz:
:kez:Што се распаѓа побрзо од Yugo? Земјата во кое е произведено!:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom