Како Yugo нема друго!

• Креатор на темата Креатор на темата Untak
  • Време на започнување Време на започнување
еј ми текна и уште еден
Што е разликата меѓу Yugo (обично) и Yugo sport?
Yugo sport има тениско топче на куката:vozbud:

Ц ц ц ц ремет на моја сметка а... ако ако :) иначе сите тие што пишуваат за југо тие и знаат какво е и го возат и не купуваат друго хехеехех така да ... :) ЈУГО е најбоље :)

Ај да споделам една одлична песна jugo45 :)

Абе некој кога ќе ме праша што кола возиш, јас му кажувам дека не возам кола туку Yugo.
Сепак Yugo е нешто повеке од кола иако ние се шегуваме на негова сметка.
Yugo RIP :toe:

може ќе се смеете но да ми дадат BMW ќе го продадам уште истиот ден и ќе си купам југо 45. или буба 1300 хахаха незнам зошто но не обожавам ниедна друга кола освен овие две.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ne ti e arno

Зошто бре така збориш за Dreadlockart?!?
По ова се гледа декла ти никогаш не си возел Yugo, зошто тој што возел Yugo не го сака како кола туку како член од семејството :wink:

Како YUGO нема друго,ама има поубаво!!!

Што е разлика помеѓу Југо и Јеховин Сведок. На Јеховин Сведок можеш да му затвориш врата!

Купил Мујо ново БМВ и го собрал Хасо да го провози. И така вози Мујо 130 на Партизанска и на 30 метра пред семафор почнува да кочи и застанува во место. И Хасо зачуден целиот вика: Иииии, што ќе беше ова, И Мујо му вика: АБС батка. По некој ден се возат во на Хасо југото двајцата и на Партизанска, Хасо почнува од 60 км на саат да кочи едно 100 метра пред семафорот и едвај застанува. И Мујо му вика што ќе беше ова, а Хасо вика АЗЗ, ако застане застане:)

Yugo Yugo Yugo...Јебам те Дуго...:sekss:

4x4yugo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom