Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Колку може да им се верува на дневниве весници незнам, се ќе напишат да бидат читани, поготово за спорт.

Во Македонија, тиражните весници се речиси редовно со текстови кои се нарачани. Тоа е општо познато. Не се возбудувајте многу... само пишете, се гледаме на стадион, и нека тераат они со статии... :wink:

Комити во недла ќе одите ли за Битола со Пелистер и колкава бројка:smir:

Комити во недла ќе одите ли за Битола со Пелистер и колкава бројка:smir:

Иако не сум член на Комити јас ќе ти одговорам, ќе се иде и најверојатно ќе има 7 автобуси. Се очекува рекордна бројка. Здравје боже да има и повеќе:smir:

Да ќе се оди зашто не би оделе,и очекувам Вардар КОНЕЧНО да даде гол и да победи,оти со вакви игри како до сега тешко до толку посакуваната титула.

ПС Го сменив аваторот како најава за вечното дерби што не чека во недела:helou:
НАПРЕД ВАРДАР!!!

Во недела ќе се дешава СЕКС СО БИТОЛЧАНКИ!!!

комити ке одат ли за битола ?

Ти се заебаваш или пишуваш колку да напраиш повише постови.Имаш 2 поста над тебе одговор.

Тоа околу смена на раководство нема врска.Судски процес ќе има ама смена на раководство не.

Aјде ајде сељаците се собраа на трибина против Вардар закачија застави од сите сељачки групи!!! Патење...:tapp:

Зошто бе никогаш не научија да речат Пелистер... секогаш викаат ПеЉистер. :toe:

јас не им ја разбирам паролата - село + село = скопје. што е ова ќе објасни некој?

патат од комплекси само,не им замеравајте

Срамота за Вардар, играта им е катастрофа. Или цел тим да се смени, или ништо од Вардар.

Незнам што да кажам, едноставно нека си одат од Вардар цела прва постава(со исклучок на Дино) не го заслужуват дресот.
Второ полувреме ко без душа, никаква игра. 50 минути имаа играч више, џабе, си сметаа едни на други, незнаат да отворат простор, за на крај брага да попушти психички. Кога сме веќе кај психата сите се за на психијатар!!!
П.С. како шлаг на се таско добил на суд и сега тој ќе биде претседател на Вардар, е тој ќе ја упрај работава :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom