Шмекање...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
А брат, додека ја носиш накај викендицата, можеш да и збориш, збориш и збориш, и све тоа филувано со погледи шмекерски, за кога ке дојдете горе, да ти рече ај доста, прај што ке праиш.
Положив ли:vozbud:
Добар си ќе те биде :)
Многу шмекања имало на темава а јас не читав. Сега сите постови се со поминат рок па не вреди мислам. Дај бе Шмекер мастер некој совет зашто слабо ми иде шмеков. Ама ова последен пат барем шмек-совет.

П.С. Томи не сакам од тебе совет.
Зашо мори од мене на сакаш совет? :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мори сакав совет од Ефендијата несакам од чиракот.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Еее епа тогаш имам и ја што да кажам:vozbud:
Пред 3 вечери, ова време негде, со девојчето на камера се гледавме, тоест ме гледаше, само јас имам камера :) И ја смеев нешо ваму таму,до 3 саат сабајле останавме.Втората вечер (вчера) почнавме нешто дојди ти кај мене, ја кај тебе нешто ау, кисс ова она :) И сега третата вечер веќе знам дека следно излегување со неа моја е :smir: Ми праќа едно "Што ке направиш ако поминам покрај тебе и те залапам" на мсн и ја и викам ке ми одговара :) И и го праќам истото, и ми вика ке продужам:)
Се исплатело значи ова што учев овде:smir:
Pa normalno deka se isplati be decko...ova e edna golema skola :)

Vaka...vo idnina..Tomi slayer... so seta pocit drugarce ama ne davaj soveti tuku i ti uchi :) Dark King e postar od tebe celi 3 godini ne mozes ti na nego da mu davas soveti. Taka da jas ja postaviv temava i pozelno e ja da dadam sovet bidejki jas se ponudiv za sovet na pocetok na temava.
On topic do Dark King...
Darki King...opisi mi situacija, mesto, tipkata opisi mi ja fizicki i po moznost ako ja znaes karakterno nekoja osobina nesto sto saka...:) a ako ti e za onakov shmek...shmek ne se objasnuva...shmek doaGA sam po sebe :wink:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Уживај Шмекер :) Само прашав зашто ме имаше нагласено мене баш иначе не делам совети ја :) Тоа твоја работа е :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вака типката ја знам само на виџење значи не се знам со незе. Али толку сакам да ја шмекнам што барам совет. Типката е класа за мене и многу е тешка за шмекање. Затоа барем еден шмек-совет од тебе на пример ако ја видам во кафиќ.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Вака типката ја знам само на виџење значи не се знам со незе. Али толку сакам да ја шмекнам што барам совет. Типката е класа за мене и многу е тешка за шмекање. Затоа барем еден шмек-совет од тебе на пример ако ја видам во кафиќ.
Аххх до кога бе вакви муабети бе. Не ме напињајте пред легнување. Што значи тоа типката е класа за тебе, у кој смисол? Класа добра риба, премногу убава па ти се подценуваш дека немаш шанси?? Или пак е од високата класа а ти од средната...?? Не те сфаќам.
Дечко...кога се има шмек ситуација не е битна ниту класата, ниту верата ниту нација. Едноставно шмек си е шмек. Е сега ти изгледа самодовербата ти е на мало ниво. Шо знам шо би ти кажал. Едноставно ако треба зјапај ја се додека не те примети. Коа ќе те примети ако задржи поглед даваш насмевка и очекуваш повратна насмевка...значи шмекот е тука и нигде не бега. Ако спушти поглед можеби е срамежлива. Тука јас би пристапил со првата помисла која што ми е у глава. Значи ако си речам...еј оваа девојка има некој посебен шарм. Не мислам многу...и се приближувам и и го кажувам токму истото шо сум го помислил. Значи приоѓаш. И ќе и речеш девојко извини ако те вознемирувам но јас имам голема желба сега во моментов да испијам една пијачка со тебе. Те набљудувам извесно време...па ми дојде желба да се напијам со тебе. Реакцијата може да биде позитивна ;) но и негативна! Ако е негативна...ништо страшно. Идеш на следен таргет се местиш на шанк и го остриш шмекот за друга...Тоа е од мене дарк Кинг...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ај јас да ви честитам Божиќ, и повеќе успешни шмекови годинава:wink:
И не барајте толку едноставни шмек предлози, и не се потценувајте, таа била класа за мене не знам ово, оно. Убаво ви вика Шмекерот шмек си е шмек, на него паѓа секоја девојка ако е расположена и доколку е се разбира успешен шмекот, и самиот пристап. Ако не здравје репетираш од почеток завземаш позиција и наоѓаш друга "жртва".:wink:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Ајде кој е за...ајмо совети 3 за 100,3 за 100.

како е бе шмеќери,мали ; големи,стари ; млади,искусни ; аматери ?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ајде кој е за...ајмо совети 3 за 100,3 за 100.

како е бе шмеќери,мали ; големи,стари ; млади,искусни ; аматери ?
Ништо Ladies Man ги нема нешто денес, изгледа слабо шмекнале деновиве, немаат идеја више. Па не мора да сте шмекнале на крај краева, употребете фантазија за некој иден шмек што ќе го напраите, мора да се изработи шмек план :)wink: колку е само шмекерско намигнувањево а?)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
А постои ли книга посебна за Шмекање? :toe:
Немам сретнато такво нешто. Абе види шмекерството како појава ти е вродено, или го имаш или не, и ко ќе го усовршиш нема заборавање (исто ко точак да возиш) :smeshko:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Абе шо е ова зш немат ниедна шмекерка, се машки....Или само јас сум претставник од женскиов род шо обожават да шмекат секси типчиња?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе шо е ова зш немат ниедна шмекерка, се машки....Или само јас сум претставник од женскиов род шо обожават да шмекат секси типчиња?
Епа Пчелка слабо сте загреани за шмек (демек посрамежлив пол сте)
Еве еден шмек од мене за тебе па може ќе ми упали.:wink:
BTW упати некоја шмекерка навака, не иде вака само машки да си разменуваме шмекерски стории.:smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Пчелка...да ти се множат шмекањата...а и да се множат девојките ко тебе. Имаш право...слабо постеви од жени на темава

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Шмекерот се роди, Вистина се роди. Само што... исто така се вика и, Еден е Шмекерот. Овој што пишал пред мене, и секоја пчелкаста или бавареста имитација ќе биде само тоа. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom