Ag0rA
NEBO666
- Член од
- 29 февруари 2008
- Мислења
- 1.667
- Поени од реакции
- 60
Не е важен материјалот, важен е изгледот и начинот на фрлање!За тебе, веројатно пластична
Не е важен материјалот, важен е изгледот и начинот на фрлање!За тебе, веројатно пластична
ahahaha.... i zavisi so sto e polna (ladna ili vrela voda)Не е важен материјалот, важен е изгледот и начинот на фрлање!
Мене не ме нервира ,па усте ако рибата е добра офофофАбе шмекање ти е цела филозофија и у суштина е да ја натераш "жртвата" да си пресече вените. Нема везе колку и да се меле некој се раѓа со шарм, некој треба допрва да учи за истиот. На кратко, совет до девојчињата:
Зошто побогу кога сакате некој да заведете му играте пред него!?!? Страшно нервира, немојте!:nerv:
Ne bi mi dala korpa koa ja bi te shmeknal :smir:...ne izbrzuvaj so vakvi postevijas na ova odma korpa bi dala :pos2:.
retko smekam,mnogu retko.
nekogas znae da bide mnogu interesno, ali neznam zosto seuste sakam prviot cekor da go napravi deckoto-togas poveke mi godi.
Ako ako smej se dobro e za zdravjetoШмекеров дава најнеозбилни постови од кои пукам од смеа. Браво другар само продолжи така.:pos2::pos2::pos2:
Pravilno razmisluvas mladicu. Ke bide shmeker od tebe Ne moras da stavas zagradi za da mi objasnis Razbiram jas angliski na nasa azbuka prevedenoShemeker,
мислам дека се согласуваме за некои работи.
Сепак најважно за шмекањето е ди ај-контакт(читај контакт со очи),и не смее во твоите очи да се појави страв или несигурност,туку авантуристички дух и цврста одлука да се пленат срцата на многу млади риби.
Nikoj ne se raga shmeker...Битен е погледот пред се, и навистина некој стварно поседува шарм со самата своја појава. Но забадијала му е ако тој шарм не знае да го искористи. Поефектни се оние кои го научиле и сеуште учат.
Ti go iskazuvas svojot sarm preku razgovor...I na toj nacin ja sarmiras so nesto! ne e se vo shmekot eye contact, normalno treba da znaes i usta da otvoris da ti lae vilicata pred curaШмекер ова сериозно. Појма немам од шмекање. Тој ај-контакт ич не ми иде. Немам шанси да задржам поглед ако почнам да шмекам. Имам другари со шмекање пуздер праат. Незнам можда не ми иде тоа. А можда не е само видот на погледот туку и изгледот и потезите на шмекачот кој ги прави на особата подложна на шмек. Секогаш мистерија за мене е ова.
Но добро не е се до шмекот. Боље ми иде на муабет.
Не бидува никаков шмекер од тебе доколку ти одбивањата ги сметаш за корпи. Незнам зошто воопто го сметаш тоа за корпа.Nikoj ne se raga shmeker...
po milion korpi i pristapi se usovrsuva tehnikata
Jas samo ednas u zivotot me ima fateno nezgodno pri korpa...Не бидува никаков шмекер од тебе доколку ти одбивањата ги сметаш за корпи. Незнам зошто воопто го сметаш тоа за корпа.
Јас ги сметам само за лекции, добра или лоша лекција но не и корпи и контињери
Jas samo ednas u zivotot me ima fateno nezgodno pri korpa...
na site drugi ili sum se smeel ili sum shmeknal use ednas i sum osvoil
Vidi ja imam devojka...ama toa ne znaci deka ne smeam da shmekam...neli?Како те имаат фатено?
Добро некаде прочитав дека имаш либе така? Изгледа дека малце потешко со шмекањето или Шмекер никад не спава?
Значи шмекаш колку да ги оставиш да ги боли што не си им се приближил ако сакале нешто повеќе?Vidi ja imam devojka...ama toa ne znaci deka ne smeam da shmekam...neli?