Шмекање...

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Shemeker,
мислам дека се согласуваме за некои работи.
Сепак најважно за шмекањето е ди ај-контакт(читај контакт со очи),и не смее во твоите очи да се појави страв или несигурност,туку авантуристички дух и цврста одлука да се пленат срцата на многу млади риби.

Z

ZeroStyle

Гостин
Абе шмекање ти е цела филозофија и у суштина е да ја натераш "жртвата" да си пресече вените. Нема везе колку и да се меле некој се раѓа со шарм, некој треба допрва да учи за истиот. На кратко, совет до девојчињата:
Зошто побогу кога сакате некој да заведете му играте пред него!?!? Страшно нервира, немојте!:nerv:

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Абе шмекање ти е цела филозофија и у суштина е да ја натераш "жртвата" да си пресече вените. Нема везе колку и да се меле некој се раѓа со шарм, некој треба допрва да учи за истиот. На кратко, совет до девојчињата:
Зошто побогу кога сакате некој да заведете му играте пред него!?!? Страшно нервира, немојте!:nerv:
Мене не ме нервира ,па усте ако рибата е добра офофоф

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
jas na ova odma korpa bi dala :pos2:.

retko smekam,mnogu retko.
nekogas znae da bide mnogu interesno, ali neznam zosto seuste sakam prviot cekor da go napravi deckoto-togas poveke mi godi.
Ne bi mi dala korpa koa ja bi te shmeknal :smir:...ne izbrzuvaj so vakvi postevi

Шмекеров дава најнеозбилни постови од кои пукам од смеа. Браво другар само продолжи така.:pos2::pos2::pos2:
Ako ako smej se dobro e za zdravjeto
Ke prodolzam se razbira, nikogas nema da zastanam

Shemeker,
мислам дека се согласуваме за некои работи.
Сепак најважно за шмекањето е ди ај-контакт(читај контакт со очи),и не смее во твоите очи да се појави страв или несигурност,туку авантуристички дух и цврста одлука да се пленат срцата на многу млади риби.
Pravilno razmisluvas mladicu. Ke bide shmeker od tebe :) Ne moras da stavas zagradi za da mi objasnis :) Razbiram jas angliski na nasa azbuka prevedeno :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Битен е погледот пред се, и навистина некој стварно поседува шарм со самата своја појава. Но забадијала му е ако тој шарм не знае да го искористи. Поефектни се оние кои го научиле и сеуште учат.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Битен е погледот пред се, и навистина некој стварно поседува шарм со самата своја појава. Но забадијала му е ако тој шарм не знае да го искористи. Поефектни се оние кои го научиле и сеуште учат.
Nikoj ne se raga shmeker...
po milion korpi i pristapi se usovrsuva tehnikata :):)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Шмекер ова сериозно. Појма немам од шмекање. Тој ај-контакт ич не ми иде. Немам шанси да задржам поглед ако почнам да шмекам. Имам другари со шмекање пуздер праат. Незнам можда не ми иде тоа. А можда не е само видот на погледот туку и изгледот и потезите на шмекачот кој ги прави на особата подложна на шмек. Секогаш мистерија за мене е ова.

Но добро не е се до шмекот. Боље ми иде на муабет.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Шмекер ова сериозно. Појма немам од шмекање. Тој ај-контакт ич не ми иде. Немам шанси да задржам поглед ако почнам да шмекам. Имам другари со шмекање пуздер праат. Незнам можда не ми иде тоа. А можда не е само видот на погледот туку и изгледот и потезите на шмекачот кој ги прави на особата подложна на шмек. Секогаш мистерија за мене е ова.

Но добро не е се до шмекот. Боље ми иде на муабет.
Ti go iskazuvas svojot sarm preku razgovor...I na toj nacin ja sarmiras so nesto! :) ne e se vo shmekot eye contact, normalno treba da znaes i usta da otvoris da ti lae vilicata pred cura :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Nikoj ne se raga shmeker...
po milion korpi i pristapi se usovrsuva tehnikata :):)
Не бидува никаков шмекер од тебе доколку ти одбивањата ги сметаш за корпи. Незнам зошто воопто го сметаш тоа за корпа.

Јас ги сметам само за лекции, добра или лоша лекција но не и корпи и контињери :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Не бидува никаков шмекер од тебе доколку ти одбивањата ги сметаш за корпи. Незнам зошто воопто го сметаш тоа за корпа.

Јас ги сметам само за лекции, добра или лоша лекција но не и корпи и контињери :)
Jas samo ednas u zivotot me ima fateno nezgodno pri korpa...
na site drugi ili sum se smeel ili sum shmeknal use ednas i sum osvoil :):)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Jas samo ednas u zivotot me ima fateno nezgodno pri korpa...
na site drugi ili sum se smeel ili sum shmeknal use ednas i sum osvoil :):)

Како те имаат фатено?

Добро некаде прочитав дека имаш либе така? Изгледа дека малце потешко со шмекањето или Шмекер никад не спава?:pipi:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Како те имаат фатено?

Добро некаде прочитав дека имаш либе така? Изгледа дека малце потешко со шмекањето или Шмекер никад не спава?:pipi:
Vidi ja imam devojka...ama toa ne znaci deka ne smeam da shmekam...neli?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Vidi ja imam devojka...ama toa ne znaci deka ne smeam da shmekam...neli?
Значи шмекаш колку да ги оставиш да ги боли што не си им се приближил ако сакале нешто повеќе?

Мислев дека толкаво шмекершче тешко да се задржи само на една женска :)

Kajgana Shop

На врв Bottom