Шмекерот
Еден и единствен
- Член од
- 24 мај 2008
- Мислења
- 1.767
- Поени од реакции
- 384
A posle 10 sekundi veke vie se lapate strasno...Шмекање...Типична ситуација: Јас на една страна, тој на друга и ќе гледа демек лево десно и оп ќе ме погледне, и јас цела ќе се вцрвенеам :pos2::pos2::pos2: и оп после 5 секунди ќе се завртам на друга страна... Демек сме се фатиле на дело...
И да Шмекеру, муабетот за адреналинот во погоре наведената ситуација ти го поддржувам! :wink:

Китка - Матка синдромот може да го добиете при шмекање само доколку шмекате две цури кои се наоѓаат на две различни страни.Zakljucok ...
smekanje moze da bide pogubno za vidot u najteski slucai vodi i kon kitka matka situacii iliti razrokost :pos2:
На пример шмекате типка од лево и типка од десно. Паралелно шмекате.
Очите и онака се осетливи и да во право е Њинстон со овој тип на шмекање видот може да се расипе. Значи шмекајте или една од лево или од десно. Паралелно лево десно немојтеее.
:smir:
А што да кажат оние со поплиток џебAbe Winstone abe so kazue ovoj be....
Druze zaklucivme deka situacijata matka-kitka e neminovna pri smekanjeto..... taka da za da ja izbegnes ides na taktika:
Ti: Stani!
Ona: Kade?
Slap 50 evra i lepis za usta...
Ona: Ama jas....
Slap uste 50 evra....
Ona: Vednas idam, ajde trgnuvame, jas plakam hotel![]()

Куарк ова можеби пали во некоја дискотека во Радовиш! Ваквиот тип на шмек одамна се искорени у Скопје.Lepis zelena edna na celo i ides:
-Zdravo jas sum....
-Nema vrska koj si, milo mi e, kaj ideme.....?
Prosto i ednostavno. Ke go bide veruj mi.
Рок лејди.....шмекам..шмекам..ама никад ништо од шмекање..сакам да започнем ама да завршим ноо....хих..
Ќе се шмекнеме у живо некогаш. Па после да видам дали ќе кажеш ништо од шмекање