Шмекерот
Еден и единствен
- Член од
- 24 мај 2008
- Мислења
- 1.767
- Поени од реакции
- 384
добро, доброне сум тинејџер![]()

Епа покрај Боди билдинг треба малце и конфиденс билдингne e do godinite...do samodoverba e mislam![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро, доброне сум тинејџер![]()
Епа покрај Боди билдинг треба малце и конфиденс билдингne e do godinite...do samodoverba e mislam![]()
Епа покрај Боди билдинг треба малце и конфиденс билдинг![]()
епа кажи го целосно твојот проблем па ќе пробам да помогнамe aj kakoo :jaj: pomosh!? ...joker publika![]()
А пиеш алкохол уз шмек?...чисто за ослободување на тремата у момент коа ќе решиш да и пријдеш...пиеш ли?комплетен блок ми се врзва јазикот
да ... до негде помага ама пак некако не сум слободен пак како да ме мачи нешоА пиеш алкохол уз шмек?...чисто за ослободување на тремата у момент коа ќе решиш да и пријдеш...пиеш ли?
:salut: значи женски болдираното не го читајте ќе ме познајте дека сум јас хахаха, не мајтапот на страна ке се пробам па ќе видиме шо како ќе биди :wink:Ќе и речеш на девојката - Девојко пијам алкохол за да ти се пуштам ама некако слабо ми иде ко да ме мачи нешо. И она ќе се насмее слатко. А ти ќе кажеш : Здраво јас сум Годлајк. Те глеам од страна и искрено ми дое желба да те шармирам. А дур го збориш ова со насмевка го кажуваш. У никој случај немој манијакално да се поставиш.
Пробај нареден пат. Па на крај краева и корпа да добиеш бе другар. И корпата знае да биде интересна.
Ете самиот си помогна со тоа шо го пиша...Значи следи го болдираното шо го подвлеков ја а ти шо си го рече и ја имаш...Ајде Годлајк...па некад ќе ми кажеш резултати од обидов!
Makedon Ares шмекерски размислуваш...Уметноста на самодовербата е да се убедиш себеси во нешто.Ако се убедиш себеси и го контролираш внатрешниот глас „Е сега идам од прва“ и нема кај да утнеш.Како и да е,што и да се случи,проблемот секогаш ќе биде поврзан со тебе и самодовербата.
Затоа,купи си алишта што те прават самоуверен,и понашај се самоуверено.
Забележи ги пријатните детали во твојот изглед и карактер,и гледај да ги истакнеш.
Е сега,имаш две варијанти.
jas na ova odma korpa bi dala :pos2:.Ќе и речеш на девојката - Девојко пијам алкохол за да ти се пуштам ама некако слабо ми иде ко да ме мачи нешо. И она ќе се насмее слатко. А ти ќе кажеш : Здраво јас сум Годлајк. Те глеам од страна и искрено ми дое желба да те шармирам. А дур го збориш ова со насмевка го кажуваш. У никој случај немој манијакално да се поставиш.
Пробај нареден пат. Па на крај краева и корпа да добиеш бе другар. И корпата знае да биде интересна.
Ете самиот си помогна со тоа шо го пиша...Значи следи го болдираното шо го подвлеков ја а ти шо си го рече и ја имаш...Ајде Годлајк...па некад ќе ми кажеш резултати од обидов!
Па дај кажи каква корпа:smir:jas na ova odma korpa bi dala :pos2:.
retko smekam,mnogu retko.
nekogas znae da bide mnogu interesno, ali neznam zosto seuste sakam prviot cekor da go napravi deckoto-togas poveke mi godi.
За тебе, веројатно пластичнаПа дај кажи каква корпа:smir: