Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ke zemat , ke zemat.....pa ....najlesno e bugarski...., baska sto ke gi davaat na zimi majka...

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Македонија не е согласна за промена на име... ако е некој согласен тоа се 4-5 кои НИЕ, МАКЕДОНЦИТЕ сме ги избрале, за да ги застапуваат нашите ставови а наш став за името е
МАКЕДОНИЈА
480.000 ziteli na Makedonija glasaa za NG koj im veti kompromis narecen dvojna formula.
220.000 glasaa za BC t.e Sekerinska koja im veti kompromis narecen itna promena na imeto.
300.000 glasaa za partiite koi se spremni da ne prekrstat vo Disneyland-Ilirida.
Kaj gi vide 4-5 ili na glasanje se odi pod sedativi, prisila i sl?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Jakov ..... deca ne sakaat brojki........niv Skopsko i Telekom gi ucat deka e se ZURKA.... :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
ke zemat , ke zemat.....pa ....najlesno e bugarski...., baska sto ke gi davaat na zimi majka...
Огорчени,
ОСТАВ.

Кој ти дава право бе мојата иднина да пробаш да ја усереш?!?!?!?!?!?
А??!?!?!?!?

Ебате.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Ниту една од тие бројки не ме замара, ни сакам да се змарам со ПАРТИИ, НЕ СЕГА !

МАКЕДОНИЈА е над НГ, БЦ, трајко, петко ...

НЕ е се во партиите ! и тоа што ќе каже големиот брат

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
многу влијаеа лошо врз Македонецот досегашниве платенички пропаганди... сиромаштијата исто така го прави своето... психата попушта кај луѓето...

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
незнам шо ќе му се деси на Грујо ако посегнит по името:toe: ама знам дека ептем ќе зажалит

F

FilipMacedon

Гостин
Е како кај мене и во полоши времиња не влиаеја на мојата психа:toe:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
98
Jas sum 99 % siguren deka nema se smeni imeto aj dosta dramatizirate ...

Samo me plasi varijanta da se smeni ama da ne se vleze u Nato e toa e 1% od koi mi e strav :tv:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
ти не си кадарен да збориш ! ти си тој што прво БЦ па МК му е !!!

ЗАСРАМИ СЕ И СВЕСТИ СЕ

дека и твојот идол и НГ се во еден кош...

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Какво кинење пасоши, какво палење.
Чим смениме име, БДП рипа за 400%, невработеност 0%, плата 1000 еур чистачка, кредити 0,5% годишна камата, бираш дестинација Лондон, Париз или Њујорк, Македонија станува најпосакувано место во Европа итн итн...
Се будиш сабајле, газето откриено, се уклучило радиото, те буди за на работа и ти вика добро утро северно македонци денеска во Европа масовно отпуштање на работниците, Европа врие, Европа се распаѓа.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
@Serpi e onoj najmladiot , a ja verojatno najstariot...., a Jakov ??? ...aj gasam masinerijava..dosta bese...

Kajgana Shop

На врв Bottom