Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија не е согласна за промена на име... ако е некој согласен тоа се 4-5 кои НИЕ, МАКЕДОНЦИТЕ сме ги избрале, за да ги застапуваат нашите ставови а наш став за името е
МАКЕДОНИЈА
480.000 ziteli na Makedonija glasaa za NG koj im veti kompromis narecen dvojna formula.
220.000 glasaa za BC t.e Sekerinska koja im veti kompromis narecen itna promena na imeto.
300.000 glasaa za partiite koi se spremni da ne prekrstat vo Disneyland-Ilirida.
Kaj gi vide 4-5 ili na glasanje se odi pod sedativi, prisila i sl?

ke zemat , ke zemat.....pa ....najlesno e bugarski...., baska sto ke gi davaat na zimi majka...

Огорчени,
ОСТАВ.

Кој ти дава право бе мојата иднина да пробаш да ја усереш?!?!?!?!?!?
А??!?!?!?!?

Ебате.

Ниту една од тие бројки не ме замара, ни сакам да се змарам со ПАРТИИ, НЕ СЕГА !

МАКЕДОНИЈА е над НГ, БЦ, трајко, петко ...

НЕ е се во партиите ! и тоа што ќе каже големиот брат

многу влијаеа лошо врз Македонецот досегашниве платенички пропаганди... сиромаштијата исто така го прави своето... психата попушта кај луѓето...

незнам шо ќе му се деси на Грујо ако посегнит по името:toe: ама знам дека ептем ќе зажалит

Е како кај мене и во полоши времиња не влиаеја на мојата психа:toe:

Jas sum 99 % siguren deka nema se smeni imeto aj dosta dramatizirate ...

Samo me plasi varijanta da se smeni ama da ne se vleze u Nato e toa e 1% od koi mi e strav :tv:

ти не си кадарен да збориш ! ти си тој што прво БЦ па МК му е !!!

ЗАСРАМИ СЕ И СВЕСТИ СЕ

дека и твојот идол и НГ се во еден кош...

Какво кинење пасоши, какво палење.
Чим смениме име, БДП рипа за 400%, невработеност 0%, плата 1000 еур чистачка, кредити 0,5% годишна камата, бираш дестинација Лондон, Париз или Њујорк, Македонија станува најпосакувано место во Европа итн итн...
Се будиш сабајле, газето откриено, се уклучило радиото, те буди за на работа и ти вика добро утро северно македонци денеска во Европа масовно отпуштање на работниците, Европа врие, Европа се распаѓа.

@Serpi e onoj najmladiot , a ja verojatno najstariot...., a Jakov ??? ...aj gasam masinerijava..dosta bese...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom