Просење

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш имаше интервју со Цацко од К-15 и вика за мене најголем изум е топлата вода:)
Шала на страна, за мене е тркалото.И затоа гласав за нешто четврто.

Телефонот.....(доколку некој се прашуе зошто) паа затоа што коа ќе кренес слушалка и ќе прашаш кој е најубав на светот он ти одговара ТИ ТИИИИ ТИ ТИИИИИ :)

Термос
од кај знае кога е лето,кога е зима:toe:

Јојо:vozbud:
А шала на страна сум чул дека фраерот Тесла измислил пренос на струја преку предавател и приемник( бежично, нешо као со антениве за ТВ), али тоа се чува у тајност пошо после шипки пари за дистрибуција! а не е лошо ...

струјата дефинитивни.инаку ни телевизија,радио,интернет... ништо!!! ке требаше и да се готви на оган!:toe:

Се согласувам со Безобразна ... Струјата е најдобар изум на сите времинја:toe:

Можеше да се обратиш кај мене и другите кои имаат проблем или сакаат да дополнат нешто на темите, обратете се по пп. :)

Ставена.

Solid напиша:
Фала,ама најголем дел од оние 28 гласа под Друго се за струја.Сега шо прајме модераторе???:)
Да бројме на темава колку гласале за струја??:)

средено и тоа. :)

Фала,ама најголем дел од оние 28 гласа под Друго се за струја.Сега шо прајме модераторе???:)
Да бројме на темава колку гласале за струја??:)

Струја <3

Фала ти Тесла !!! :helou:

Добро бе луѓе... толку ли не сте свесни дека поголемиот дел од историјата луѓе живееле без струја?

И... зашо на анкетана ми ја пишува струјата со италик, ко ја да сум гласал за струја? :jaj:

Струјата дефинитивно.
Големо БЛАГОДАРАМ до најголемиот гениј на сите времиња Никола Тесла

Струјата дефинитивно.
Големо БЛАГОДАРАМ до најголемиот гениј на сите времиња Никола Тесла
se vo red
samo mozes da kazes blagodaram tesla sto uspea strujata da ja prefrlis od edno nasocna vo najizmenicna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom